Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Poriadne nechutný čin pasažiera mercedesu: Cyklista mu to vrátil aj s úrokmi!

(Zdroj: Facebook/Dash Cam Owners Australia)

MELBOURNE - Na internet sa dostali šokujúce zábery cyklistu, ktorý zaútočil na muža v mercedese. Ten mal totiž cez okno na cyklistu hodiť odpadky. Aj keď by útok mohol niekoho pohoršiť, väčšina sa zhoduje v tom, že spolujazdcovi v aute to karma zrátala a že dostal, čo si zaslúžil.

Nie nadarmo sa hovorí, že karma je zdarma. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil spolujazdec sediaci v mercedese, ktorý na cyklistu prechádzajúceho okolo cez otvorené okno hodil smeti. Zábery z autokamery sa objavili na facebookovej stránke Dashcam Owners Australia.

Vodič následne dupol na plyn, no musel zastaviť kvôli červenej na semafore. Počas toho cyklista pribehol k vozidlu a niekoľkokrát buchol päsťou do spolujazdca. Napokon na semafore naskočila zelená a auto sa dalo do pohybu. Na záberoch je vidno, ako cyklista po svojej odvete pokojne dvíha bicykel a kráča preč. 

Najhorší cestní piráti za rok 2020: Rekordéri mali na tachometroch vyše 240-tku!

Ľudia na sociálnej sieti tvrdia, že spolujazdec dostal to, čo si zaslúžil. "Áno, spravodlivá reakcia cyklistu. Urobil by som to isté alebo horšie. Koleno vo dverách by bolo oprávnené," napísal jeden z užívateľov. Iná osoba tvrdí, že každá akcia vyvoláva istú reakciu, takže správanie cyklistu bolo v tomto prípade adekvátne.

Viac o téme: Cyklista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu