Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena (37) nafilmovala cestujúceho, ako nehanebne masturbuje vo vlaku: Za obranu kruto zaplatí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Natacha Bras)

PARÍŽ - Tridsaťsedemročná Francúzka, ktorá nakrútila a vzápätí zverejnila video masturbujúceho muža, bude pravdepodobne čeliť vysokej pokute. Jej vysvetlenie, že išlo o obrannú reakciu na nechutný akt, totiž nijako neobstálo a úrady vyhodnotili jej správanie úplne inak.

Vyše hodinová cesta vlakom z Paríža do Poitiers bola pre Natachu Brasovú doslova čiernou morou. Muž sediaci oproti nej vraj na ňu najskôr dlho hľadel a potom začal pred ňou masturbovať. "Nevedela som, čo mám robiť. Keď som sa chcela vzdialiť na toaletu, prenasledoval ma a trval na tom, aby som ho pri tom nakrúcala. Tak som to urobila, bol to môj spôsob obrany," opisuje zvrhlú situáciu.

Krátko nato však už video kolovalo po sociálnych sieťach. Francúzske úrady vyhodnotili jeho zverejnenie ako porušenie súkromia. Brasová totiž hlavnému aktérovi neprekryla tvár a jeho identita tak bola ľahko odhaliteľná. Zároveň nemala mužov súhlas na zverejnenie. "Len som chcela ukázať, čo všetko vás môže postretnúť, ak cestujete vlakom," bráni sa Natacha, ktorá pracuje pre organizáciu MoiAussiAmnesie zaoberajúcu sa sexuálnymi útokmi. 

Žena (37) nafilmovala cestujúceho,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Natacha Bras)

Niektoré zdroje uvádzajú, že páchateľ nechutného činu si pravdepodobne odsedí jeden rok a dostane pokutu 14 500 eur. Natacha si však bude musieť siahnuť do vrecka oveľa hlbšie; súd totiž rozhodol, že zvrhlíkovi bude musieť zaplatiť odškodné vo výške 45 000 eur za porušenie jeho súkromia.

Viac o téme: VlakúchylMasturbáciaPorušenie súkromia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu