Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nočná mora skutočnosťou: VIDEO Lietadlo muselo núdzovo pristáť, toto by nechcel zažiť žiadny pasažier

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/taylorkkimber)

DENVER - Let číslo 1554 spoločnosti United Arlines smeroval z Washingtonu do San Francisca, keď bolo pasažierom povedané, že musia núdzovo pristáť. Lietadlo bolo odklonené do Denveru z dosť kuriózneho dôvodu. Jedna z cestujúcich sa zasekla na toalete a nikto nedokázal otvoriť dvere, aby sa mohla dostať von.

V lietadle do Prahy sa po vzlete spravila diera: FOTO Strach cestujúcich, otvor sa zalepil páskou!

Video, ktoré natočila svedkyňa Taylor a zavesila ho na Twitter, ukazuje zamestnancov aeroliniek aj cestujúcich, ktorí sa snažia žene pomôcť, ale márne. Vo svojom príspevku uviedla, že v United Airlines sa ľudia jednoducho nikdy nenudia. "To nevymyslíš," dodala.

Na záberoch počuť, ako posádka hovorí: „Momentálne pracujeme na otváraní dverí, madam. Čoskoro vás dostaneme von, dobre?“ Zjavne sa to však nepodarilo a uväznená žena trčala na toalete približne hodinu.

Nočná mora skutočnosťou: VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/taylorkkimber)

Po pristátí Taylor ešte zverejnila aktualizáciu, že sa cestujúcu podarilo denverských hasičom vyslobodiť a je v poriadku. Ostatní pasažieri musia prestúpiť do iného lietadla, aby mohli pokračovať v ceste do cieľovej destinácie.

Podľa CBS bolo potrebných 5 hasičov na to, aby žene pomohli. Svedok Todd Wagner uviedol, že po úspešnom zákroku prepukol v lietadle potlesk, no vyslobodená pasažierka sa netvárila nijako šťastne, vyzerala skôr zahanbene.

Jedna z komentujúcich na internete pod videom napísala: "To som nemala vidieť. Je to jedna z mojich nočných môr." Iný užívateľ dodal, že záchody v lietadlách sú príliš malé. Vyšší ľudia v nich dokonca nemôžu stáť vystretí.

Hovorca spoločnosti United Airlines pre Sun Online Travel povedal, že „let 1554 z Washingtonu D.C. do San Francisca bol odklonený do Denveru, aby pomohli zákazníčke, ktorá bola na toalete, keď dvere prestali fungovať. Cestujúca bola po pristátí bezpečne vyslobodená z toalety a zákazníci potom pokračovali na miesto určenia novým lietadlom".

Viac o téme: WcZáchodToaletaHasičiLietadloNúdzové pristátie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu