Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas v živom vysielaní: VIDEO Reportér ošľahaný hurikánom je terčom vtipov, všimnite si mužov za ním!

Reportér Mike Seidl (61) Zobraziť galériu (2)
Reportér Mike Seidl (61) (Zdroj: FB/Steve Brooks)

WILMINGTON – Ostrieľaný reportér a meteorológ Mike Seidl (61) v snahe vyprodukovať čo najakčnejšiu reportáž to poriadne prehnal. Živý prenos z mestečka Wilmington, ktoré zasiahol hurikán Florence, ktorý v piatok odvysielala stanica Weather Chanel, rozosmial celý svet. Reportér pravdepodobne počas monitorovania situácie o nepriazni počasia úmyselne prešľapoval z nohy na nohu, aby u divákov vzbudil dojem, že ho môže čoskoro odfúknuť vietor. Ak by okolo neprešli dvaja mladíci, ktorí nemali s vetrom najmenší problém, diváci by to možno Seidlovi "zožrali aj s navijákom".

Piatkový boj reportéra a meteorológa Seidla so silným vetrom sa stal terčom vtipov. „Je dôležité všimnúť si, že tie dve osoby kráčajú po betóne, zatiaľ čo sa Mike Seidl snaží udržať na nohách na mokrom trávniku potom, čo nepretržite monitoroval situáciu z oblasti od jednej hodiny ráno a bol nepochybne vyčerpaný,“ uviedla televízna stanica Weather Chanel deň po odvysielaní živého prenosu.

Zverejnená reportáž získala v priebehu štyroch dní na sociálnej sieti Facebook vyše 11-miliónov zhliadnutí. Samozrejme, rozprúdila sa aj búrlivá diskusia. Väčšina užívateľov označila reportéra za šíriteľa falošných správ, pretože zo záberov je podľa nich jasné, že dvaja muži odetí v krátkych nohaviciach kráčali po ceste bežnou chôdzou.

Reportér Mike Seidl (61)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Steve Brooks)

Objavila sa aj otázka, prečo nemohol Seidl odvysielať svoju reportáž z bezpečia mokrého betónu, keď bol taký vyčerpaný a na trávniku sa mu to tak šmýkalo.      

Reportér Mike Seidl (61)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Steve Brooks)

Viac o téme: FlorenceHurikánReportér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu