Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepochopiteľná smrť speváka (†37): Zomrel pár hodín po svadbe!

(Zdroj: Getty Images)

TULSA - Slová vdovy trhajú srdce! Meno Jake Flint je známe najmä milovníkom country. Práve tomuto hudobnému žánru sa tento spevák, skladateľ a hudobník venoval. Počas uplynulého víkendu prežíval tie najkrajšie chvíle, keď sa v sobotu oženil so svojou láskou. O pár hodín však náhle počas spánku zomrel. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa.

„Mali sme si prezerať naše svadobné fotky a namiesto toho vyberám šaty, v ktorých bude môj manžel pochovaný,” uviedla v srdcervúcom statuse na sociálnej sieti Facebook nešťastná Brenda, ktorá bola spevákovou manželkou len pár hodín. „Moje srdce odišlo a ja naozaj potrebujem, aby sa vrátilo. Potrebujem ho tu,” dodala mladá vdova, ktorá pociťuje obrovskú bolesť. 

VIDEO: Brenda zverejnila chviľky z ich veľkého dňa, keď boli veľmi šťastní. 

Sociálne siete po zverejnení správ o Jakeovej smrti zaplavili odkazy plné smútku. Jeho náhlu smrť si nedokáže nikto vysvetliť a všetci sa zhodujú v tom, že to bol jeden skvelý človek. „Nebol to len môj klient, ale bol to môj drahý priateľ a úžasný človek. Ako môžete vidieť, všetci ho milovali. Mal úžasný zmysel pre humor, vedel každého rozosmiať a každý sa v jeho spoločnosti cítil dobre,” uviedol jeho manažér Clif Doyal.

VIDEO: Jake Flint si svoj veľký deň naplno užíval. 

Viac o téme: Jake Flint
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu