Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Charlie Sheen ZÚRI: Jeho krásna dcéra SA PREDÁVA na stránke pre dospelých!

Charlie Sheen je na svoju dcéru Sami poriadne nahnevaný. Zobraziť galériu (3)
Charlie Sheen je na svoju dcéru Sami poriadne nahnevaný. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Z tohto by veru nebol nadšený žiaden rodič... Dcéra známeho herca Charlieho Sheena (56) - Sami (18) sa momentálne dostáva do povedomia fanúšikov po celom svete. Vybrala si na to prinajmenšom kontroverzný spôsob a spôsobila poriadne ostrú prestrelku medzi svojimi rodičmi!

Sami Sheen ozámila prostredníctvom svojho Instagramu, že bude na OnlyFans ponúkať svoje fotky za peniaze. Svojich sledovateľov na to láka popisom „kliknite na link, ak chcete vidieť viac." Dcéra Charlieho Sheena a herečky Denise Richarsovej (51) zrejme netušila, čo tým spôsobí.

Svoje k tomu povedal nespokojný otec: „Nepodporujem to! Ale keďže tomu nemôžem zabrániť, povedal som jej, nech to robí s eleganciou a kreativitou." povedal Charlie pre E! News. Ďalej vo vyjadrení obvinil svoju bývalú manželku, že je to celé jej chyba. „Má 18 rokov a býva s mamou. Toto by sa pod mojou strechou nestalo," dodal.

Charlie Sheen a Denise Richards v čase, keď tvorili šťastný pár.
Zobraziť galériu (3)
Charlie Sheen a Denise Richards v čase, keď tvorili šťastný pár.  (Zdroj: TASR)

Jeho bývalá manželka Denise na to okamžite zareagovala. „Sami má 18 a jej rozhodnutie nemá nič spoločné s tým, v koho dome žije. Všetko, čo môžem ako rodič urobiť, je naviesť ju a veriť jej úsudku. Ale rozhodnutia robí ona sama." povedala herečka. Tá ju podporila aj pod spomínaným príspevkom na Instagrame. „Sami, vždy ťa budem podporovať a vždy budem stáť za tebou. Ľúbim ťa." napísala v komentároch Sheenova exmanželka.

Only Fans je platforma, ktorá svojím používateľom umožňuje zdieľať videá, fotografie, statusy a môžu si tiež chatovať s autormi príspevkov. Za tento obsah, ktorý je neraz pikantný, si musia zaplatiť. Užívateľom je umožnené sledovať aj live prenosy, kde priamo nahliadnu do súkromia svojich idolov.

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu