Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milan Lasica oslavoval narodeniny: Od Čaputovej dostal klobúk a jeho manželka... Tomu neuveríte!

Milan Lasica Zobraziť galériu (4)
Milan Lasica (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská ikona Milan Lasica (80) oslávil 3. februára krásne okrúhliny. Humoristovi sa pri tejto príležitosti dostalo obrovskej pocty - dar mu venovala samotná prezidentka Zuzana Čaputová. Navyše sa mu hlava nášho štátu vyznala poďakovaním, aké sa len tak nevidí. My sme zisťovali, čo nasledovalo potom!

Ťažko povedať, ktorému z nich sa dostalo väčšej cti. Čaputovej sa naskytla príležitosť zagratulovať našej legende osobne, on si z tohto stretnutia odniesol švihácky klobúk a niekoľko vrúcnych slov. „Vážený pán Lasica, milý Majstre, netuším, koľko osobností sa na Slovensku za uplynulých osemdesiat rokov narodilo s Vaším talentom. Ale som si istá, že Vy ste svoj dar využili najviac a najlepšie. Viac ako šesťdesiat rokov zlepšujete nám všetkým náladu svojím nadhľadom, múdrosťou a espritom,” zalichotila humoristovi naša prezidentka. 

Galéria: Milan Lasica
„Ako mnohí iní, aj ja sa teším z každého Vášho filmu, predstavenia, knihy či televízneho vystúpenia. Chcem Vám zaželať pevné zdravie, aby ste ešte dlhé roky mohli pokračovať v tom, čo pre nás robíte. Lebo sotva sa to dá robiť lepšie,” pokračovala na Instagrame v komentári k fotografii z odovzdávania narodeninového darčeku.

Nás zaujímalo aj to, ako si túto mimoriadnu udalosť Lasica užil v kruhu rodiny. Zavolali sme preto jeho manželke Magde Vášáryovej. Na naše prekvapenie nám však odvetila, že tento deň nepoňali nijako zvlášť výnimočne. „Ja už mám osláv dosť. My žiadne takéto špeciálne oslavy nerobíme. Ja som aj teraz v domove dôchodcov, kde sa starám o jednu pani,” povedala nám s tým, že je aktuálne zaneprázdnená, no odpovedala aj na našu otázku, či si pre svojho zákonitého pripravila nejaký špeciálny dar. 

Zdá sa však, že u Lasicovcov sa žiadne zbytočné šarády naozaj konať nezvyknú. „Darčeky si nedávame, my to tak nemáme. Viete, to už sú také narodeniny, že to už sa veľmi neoslavujú,” povedala otvorene, no zároveň aj s humorom jej vlastným. My aj napriek tomu maestrovi prajeme aj dodatočne všetko najlepšie a veríme, že nás svojím humorom, charizmou a múdrosťou bude tešiť ešte veľa ďalších rokov! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vážený pán Lasica, milý Majstre, netuším, koľko osobností sa na Slovensku za uplynulých osemdesiat rokov narodilo s Vaším talentom. Ale som si istá, že Vy ste svoj dar využili najviac a najlepšie. Viac ako šesťdesiat rokov zlepšujete nám všetkým náladu svojím nadhľadom, múdrosťou a espritom. Ako mnohí iní, aj ja sa teším z každého Vášho filmu, predstavenia, knihy či televízneho vystúpenia. Chcem Vám zaželať pevné zdravie, aby ste ešte dlhé roky mohli pokračovať v tom, čo pre nás robíte. Lebo sotva sa to dá robiť lepšie. #prezidentka #mojaprezidentka #nasaprezidentka #slovensko #milanlasica

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

Viac o téme: Milan LasicaZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu