Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Oslava 80-ky Milana Lasicu: Nezabudli naňho ani v JOJke... Kvalitný alkohol aj sladká maškrta!

80. narodeniny Milana Lasicu oslávili aj v Jojke. Zobraziť galériu (5)
80. narodeniny Milana Lasicu oslávili aj v Jojke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V pondelok 3. februára slovenská ikona inteligentného humoru oslávila 80. narodeniny. Na maestra Milana Lasicu si okrem najbližších spomenula dokonca aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. No nezabudli ani v televízii JOJ. Takúto oslavu mu pripravili na Kolibe!


Milan Lasica oslavoval narodeniny: Od Čaputovej dostal klobúk a jeho manželka... Tomu neuveríte!


Milan Lasica oslávil tento týždeň 80. narodeniny, a tak mu každý pri prvej možnej príležitosti gratuluje. Inak to nebolo ani v televízii Joj. Herec je totiž jednou z hlavných tvárí relácie Sedem... A len čo dorazil na natáčanie, hneď si ho odchytil generálny riaditeľ televízie. 

Galéria: Milan Lasica

Marcel Grega mu v mene celej Jojky zablahoželal a odovzdal dar. „Dostal kvalitnú whisky, ktorú má maestro vraj rád,“ dozvedeli sme od nášho zdroja. A s oslavami zďaleka neskončili. Opomenúť hercove narodeniny nemohli ani v samotnej relácii Sedem. 

„Pán Lasica, snáď sa neurazíte, máte tento týždeň taký blahoželací,“ začala slovami moderátorka Eňa Vacvalová. Na to humorista zareagoval naozaj vtipne. „Však preto som aj v podnapitom stave,“ pohotovo zahlásil. „My vám v Sedmičke ideme tiež blahoželať, nedá sa inak, chceme aj my,“ dodala blondínka.

Lasica dostal od tvorcov relácie chutnú tortu. „Televízia Joj srdečne gratuluje pánovi Lasicovi k nádhernému jubileu. Prajeme mu hlavne veľa zdravia, šťastia, spokojnosti, humoru a chuti tvoriť,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka televízie Katarína Gajdošíková.

Viac o téme: Milan Lasica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu