Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyhrajte domáci kompostér FoodCycler! Za pár hodín spraví z kuchynského odpadu čistý substrát

FoodCycler predstavuje najnovšiu generáciu domácich kompostérov PR článok Zobraziť galériu (2)
FoodCycler predstavuje najnovšiu generáciu domácich kompostérov (Zdroj: Zuzana Dudášová)

Potravinový odpad tvorí najväčšiu časť domáceho odpadu. Keď máte v záhradke kompostovisko, väčšina zvyškov z kuchyne skončí tam a po čase spraví dobrú službu. Ale keď bývate v byte, máte chatu alebo dom bez záhrady, vaše smeti z kuchyne skončia na skládke a v spaľovni, no ešte predtým vám budú doma plniť smetný kôš a smetiaky pri dome. A každý z nás dobre vie, ako je takýto kuchynský odpad cítiť, len čo sa oteplí. Nehovoriac o otravných muškách, ktoré z neho vylietavajú, a o muchách a osách, ktorým smetiak neodolateľne vonia.

Je tu však alternatíva, s ktorou sa elegantne zbavíte prevažnej väčšiny kuchynského odpadu. FoodCycler od SAGE je inovatívny produkt kanadských vývojárov, ktorý sa veľmi rýchlo ujal na svetovom trhu a dostupný je už aj na Slovensku. Ide o absolútne prelomový typ v kategórii domácich kompostérov. Kuchynský odpad sa zbiera do hermeticky uzavretého vedierka a po jeho naplnení vznikne z odpadu za 3 – 6 hodín kôpka sterilného substrátu.  FoodCycler za pár hodín zrecykluje až o 80 % takmer všetok organický kuchynský odpad, ktorý by inak putoval do smetí, pričom neprodukuje žiadne plyny ani zápach.

Kuchynský odpad zmení FoodCycler na kôpku sterilného substrátu
Zobraziť galériu (2)
Kuchynský odpad zmení FoodCycler na kôpku sterilného substrátu  (Zdroj: Zuzana Dudášová )

Pozrite si video, ako FoodCycler pracuje

Parádna vecička, však? A teraz môže byť pri troche šťastia tento domáci kompostér FoodCycler za odporúčaných 499 eur váš!

FoodCycler môžete vyhrať za komentár v súťaži na FB Sage SK – kliknite sem a ste tam!

Súťaž beží do 15. mája 2022 a ak by ste nevyhrali, v predajniach PLANEO Elektro a na planeo.sk dostanete FoodCycler za zaujímavú cenu!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu