Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nový cirkus Younák opäť poteší slovenské publikum

Nový cirkus Younák opäť poteší slovenské publikum PR článok Zobraziť galériu (11)
Nový cirkus Younák opäť poteší slovenské publikum (Zdroj: Cirkus Younák)

Po úspešnom zahraničnom turné na festivaloch Mirabilia, Sul Filo del Circo a Cirque Noel prichádza folklórny cirkus Younák v marci domov na rodnú zem. Prvá inscenácia súčasného cirkusu je fúziou divadla, akrobacie a folklóru.

Junácka pasovačka  a pohybové divadlo s prvkami commedie dell´arte. Nebude chýbať živá ženská kapela a príbeh voľne inšpirovaný obdobím 300 ročnej legendy o slávnom zbojníkovi a jeho družine. Kreatívne spojenie nového a starého slovenského sveta.

Nový cirkus Younák opäť
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Cirkus Younák)

Folklór tak trochu hore nohami a cirkus úplne inak. Predstavenie získalo Cenu Objav roka 2018 na Európskom festivale humore a satiry Kremnické gagy. Cieľom našej show však nie je podať svedectvo o Jánošíkovom živote, ale sprostredkovať divákom emócie, ktoré sa s ním spájajú.

Nový cirkus Younák opäť
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Cirkus Younák)

A keďže neodmysliteľnou súčasťou cirkusu je interakcia s obecenstvom, ľudia budú môcť na vlastnej koži pocítiť aj to, aké je to byť ozbíjaný respektíve obdarovaný. Nový cirkus Younák môžete zažiť od 20. do 24. marca v Bojniciach, Bratislave a Piešťanoch. Vstupenky a všetky informácie na www.younak.sk   

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu