Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bremeno domácich prác stále ostáva na pleciach žien: Teraz je tu JEDINEČNÁ príležitosť na zmenu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Nemusíme sa ohliadať ďaleko do minulosti, aby sme zistili, že vtedajšie ženy to mali oveľa ťažšie než ich vrstovníčky v súčasnosti, čo sa týka starostlivosti o domácnosť. Stereotyp, že ženy pracujú doma a muži "vonku", sa síce už do veľkej miery podarilo prekonať, no bremeno domácich povinností vo väčšine domácností ešte stále ostáva na pleciach nežnejšiemu pohlaviu. Aj ženy však potrebujú oddych od upratovania, obzvlášť v období ich výnimočného sviatku.

Domáce práce nie sú typickou mužskou činnosťou ani dnes, pretože vo väčšine slovenských domácností patrí vysávač či mop práve do rúk žien. Lenže aj zástupkyne nežného pohlavia si zaslúžia dni sladkého nič nerobenia. A kedy je lepší čas na oddych, než na sviatok všetkých žien (MDŽ)?

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Hoci je do 8. marca ešte "ďaleko", tím zo Zavas.sk na vás, milé dámy, myslí už teraz. A má ponuku, ktorá sa rozhodne neodmieta. Až do 10. marca za vás uprace za špeciálnu cenu, a to od pekne od podlahy, zatiaľ čo si budete vychutnávať prechádzku na slniečku či kávičku s vyloženými nohami. A okrem upratania všetkých miestností vám môže uľaviť aj od žehlenia, umývania okien či čistenia spotrebičov.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: gettyimages)

Až pätnásťpercentnú zľavu na službu od zavas.sk v rámci akcie k MDŽ môžete darovať sebe, no takisto ňou môžu svoje partnerky či manželky potešiť aj muži. Lebo najkrajší darček k sviatku všetkých žien je pohoda. Stačí, ak si objednáte upratovanie a v zhrnutí objednávky zadáte PROMO kód MDZ15. Po stlačení tlačidla "Overiť kód" sa zľava uplatní automaticky. Firma navyše garantuje, že o čistotu vašej domácnosti sa postará personál s negatívnym covidovým testom.

Viac o téme: UpratovanieČistenieSlužbaZavas.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu