Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Dievčina si objednala kilo sladkých zemiakov: Keď ale uvidíte, čo si našla v balíku!

(Zdroj: Twitter/Naomi)

LONDÝN - Donáškovú službu využívame v čase obmedzení oveľa častejšie než inokedy, o to viac sa objavuje aj negatívnych skúseností s týmto typom servisu. S jednou takou sa podelila žena, ktorá si objednala sladké zemiaky. Po otvorení balíka však ostala poriadne prekvapená. Všetko ale berie s humorom a nadhľadom.

Istá Naomi z Londýna si z veľkoskladu Wholesalers objednala jeden kilogram svojich obľúbených sladkých zemiakov. Po ich doručení však zostala v šoku. Namiesto očakávaného vrecka sa totiž v balíku nachádzal jediný obrovský kilový zemiak. "Objednala som si kilo batatov. Poslali mi takéhoto mutanta," napísala na Twitteri pod fotku zemiaku, ktorý nazvala "Potatozilla".

Jej príspevok vzhliadli tisíce užívateľov. Jeden sa priznal, že mu nedávno z rovnakého obchodu poslali zásielku obrovských cibúľ. "Neviem si predstaviť toho skladníka, ktorý tak dlho hľadal zemiak vážiaci jeden kilogram," napísal ďalší. Naomi odmietla gigantickú hľuzu skonzumovať a namiesto toho ju naaranžovala s obrovskými okuliarmi a miniatúrnym osviežujúcim drinkom a takýmto záberom teraz zabáva užívateľov sociálnej siete. 

Viac o téme: Sladký zemiakOnline nakupovanieBatat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu