Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jednoduchý trik na chudnutie, ktorý by mala poznať každá žena!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

„V mojich 55 rokoch som štíhla a bez bruška!“ – hrdo vraví učiteľka Svetlana (55). A nie je to žiadny vtip – po schudnutí 18 kilogramov jej už staré šaty nesedia! Prečítajte si tento úprimný rozhovor so Svetlanou a zistite, ako môžete nadbytočné kilá schudnúť aj vy!

– Svetlana, prezraďte nám prosím, aké boli vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím?

– Moja hmotnosť bola vždy viac-menej stabilná, ale potom som za krátku dobu rapídne pribrala! Po dlhých letných prázdninách som naraz vážila 74 kg! Na moju nízku postavu to bolo príliš veľa. Bola som úplne zúfalá a veľmi som si želala zbaviť sa nadbytočných kilogramov. Najprv som skúšala pohánkovú diétu, ale ako dlho sa dá jesť len pohánka? A táto diéta bola prakticky zbytočná – moja hmotnosť sa nezmenila. Následne sa začali problémy s krvným tlakom, mávala som závraty. Uvedomila som si, že sa nesmiem takto zahrávať so svojím zdravím!

– Čo vás viedlo k tomu, aby ste na chudnutie vyskúšali Štokholmskú diétu?

– Od svojich kolegov som počula dobré ohlasy na Štokholmskú diétu. Pôsobivé výsledky dosiahli už po prvých dňoch. Za týždeň schudli 5 – 7 nadbytočných kilogramov. Spočiatku som neverila, že by som mohla schudnúť, ale to sa dá zistiť, len ak to človek skúsi. Preto som sa rozhodla pre Štokholmskú diétu. Nemala som čo stratiť, pretože program dával záruku, že buď budem na 100 % spokojná, alebo mi vrátia peniaze.

– Ako diéta prebiehala?
– Najprv som vyplnila test a objednala si diétny plán. Bol pripravený na ďalší deň a ja som ho začala dodržiavať. Bolo pre mňa jednoduché dodržiavať pokyny na stravovanie, pretože vytvorený jedálniček bol chutný a jednoduchý na prípravu. Chudnúť som začala okamžite. Od priateľky som si požičala váhu, aby som mohla sledovať zmeny mojej hmotnosti. Hmotnosť klesala skutočne rýchlo – za prvý týždeň som schudla 11 kg a cítila som sa viac vitálna a zdravá. Celkovo som vďaka Štokholmskej diéte schudla 18 kg – teraz vážim 56 kg! Musím povedať, že teraz je mi všetko v skrini veľké!

– Čo by ste odporučili iným ženám, ktoré túžia rovnako schudnúť?

– Štokholmská diéta mi otvorila svet zdravej stravy a to je pre dodržiavanie diéty veľmi dôležité. Táto diéta sa ľahko stane vaším životným štýlom a vy budete štíhli po celý čas. Pozrite sa na mňa – v mojich 55 rokoch som štíhla a bez bruška! Okrem toho – môj krvný tlak sa zlepšil a cítim sa plná energie! Som spokojná a veľmi vďačná svojej výživovej poradkyni zo Štokholmskej diéty za bezplatné konzultácie!

Ak si chcete vytvoriť svoj vlastný plán chudnutia, kliknite sem – StockholmHealth.com!

 

StockholmHealth.com vám preto ponúka vlastný plán na chudnutie, ktorý vám pomôže schudnúť nadbytočné kilá! Prvých 50 uchádzačov dnes získa na svoj vlastný diétny plán 80% zľavu – zaplatíte len 9,95 € (bežná cena je EUR 49,95).

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu