Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO z koberca: Tehotná snúbenica Ďuricu, Rapantová s holandským manželom… SEXI hviezda Dunaja!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera na obrazovkách televízie Markíza odštartovala nová séria tanečnej šou Let's Dance prvým kolom. To si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych osobností. A tí sa do spoločnosti patrične vymódili. Snúbenica tancujúceho futbalistu Jána Ďuricu, Diana Kačurová, ukázala tehotenské bruško, moderátorka Hana Rapantová prišla aj so svojím holandským manželom a... Hviezda seriálu Dunaj Sarah Arató šokovala poriadne odvážnymi šatami!

Galéria: FOTO z fialového koberca Let's Dance - 1. kolo

Od 3. marca budú nedeľné večery patriť tanečnej šou Let's Dance. Včera na obrazovkách televízie Markíza odštartovala nová séria prvým kolom, v ktorom známe osobnosti predviedli, čo sa za dlhé týždne tréningov naučili. Podporiť ich do spoločnosti prišlo veľké množstvo známych osobností, kamarátov aj rodiny. 

Jánovi Ďuricovi v publiku držala parcel jeho snúbenica Diana Kačurová, ktorá bola v roku 2013 aj finalistkou Miss Unvierse SR. Krásna tmavovláska nosí pod srdcom ich prvé spoločné dieťa a ako prezradilo video, ktoré dvojica nedávno zverejnila na sociálnej sieti, bude to chlapček. Tehotenské bruško už neskryjú ani šaty s veľkou sukňou, no Diane veľmi pristane. 

Snúbenica Jána Ďuricu Diana Kačurová
Zobraziť galériu (4)
Snúbenica Jána Ďuricu Diana Kačurová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bývalá hlásateľka, dnes moderátorka Hana Rapantová sa vydávala až po 40-ke. Svoje áno pred 8 rokmi povedala Holanďanovi, ktorého spoznala na hudobnom festivale na Slovensku. S Robbertom sa v spoločnosti veľmi neukazuje, no na Let's Dance ho priniesla. Pozrite, ako to dvojici spolu pristane!

Moderátorka Hana Rapantová s manželom Robbertom
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Hana Rapantová s manželom Robbertom  (Zdroj: Ján Zemiar)

O najväčší šok sa na "fialovom koberci" postarala herečka Sarah Arató, ktorú diváci Markízy môžu poznať aj z obľúbeného seriálu Dunaj. Kráska totiž do spoločnosti dorazila v odvážnych šatách výraznej zelenej farby, ktoré pozostávali z korzetu a priesvitnej čipkovanej sukne. A hoci pod ňou mala nohavičky telovej farby, spod nich jej vytŕčal holý zadok. Takto sexi sme ju ešte nevideli!

Herečka Sarah Arató
Zobraziť galériu (4)
Herečka Sarah Arató  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO z fialového koberca (aj FOTO Sarah Arató odzadu) nájdete v galérii vyššie!

Príchody známych osobností na 1. kolo Let's Dance (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Hana RapantováLet's DanceJán ĎuricaDiana KačurováSarah Arató
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu