Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásna Anet z Ruže pre nevestu: Očarila aj Tomáša Tarra... Aha na tie SEXI ODHALENÉ krivky!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už v piatok odštartuje úvodná epizóda novej série šou Ruža pre nevestu, televízia doposiaľ predstavila 8 krásnych žien, ktoré zabojujú o srdce ženícha Radka Urbanyaka. Jedna z nich divákov zaujala až nadpriemerne... A to ešte ešte nevideli jej SEXI FOTO!

25-ročná Anet sa narodila v Bratislave, aktuálne už niekoľko rokov pôsobí ako vizážistka na voľnej nohe. Preferuje zdravý životný štýl, ktorého sa drží už roky. Potrpí si na zdravú stravu, avšak jej slabosťou sú čipsy. Medzi jej hobby patrí cvičenie, joga, tanec a akýkoľvek pohyb. Miluje astrológiu a rada ju študuje.

Galéria: Ruža pre nevestu - Súťažiace

Každý chlap, s ktorým sa dostane na rande, dostane svoj rozbor osobnosti. V láske a v šou Ruža pre nevestu hľadá Anet spriaznenú dušu, preferuje dlhodobé vzťahy. Jej partner musí byť aj jej najlepší priateľ. Vo vzťahoch je otvorená, úprimná a zvláda perfektne komunikáciu aj hádky. Miluje sa smiať a zmysel pre humor u jej muža nemôže chýbať. Inteligencia je pre ňu najviac sexy. Jej najväčším snom je mať s jej vyvoleným spokojnú a šťastnú rodinu.

Je zrejmé, že táto atraktívna brunetka dokáže mužom skutočne pomotať hlavu. Dôkazom toho je aj fakt, že na sociálnej sieti Instagram ju sleduje takmer 10-tisíc obdivovateľov a dá sa očakávať, že počas šou Ruža pre nevestu ich počet ešte narastie. O tom, že Anet má u pánov naozaj veľký úspech svedčia aj komentáre pod fotografiami, ktoré ju zachytávajú v ako v bežnom oblečení, tak aj v odvážnej spodnej bielizni či bikinách. 

Tmavovlasá kráska má nádhernú tvár, no to zďaleka nie je jej jedinou výhodou. Disponuje postavičku ako lusk, na ktorje poctivo maká a niet pochýb, že televízneho ženícha Radka zaujme na prvý pohľad. Avšak Anet sa môže tešiť aj z pozornosti jeho predchodcu. Niektoré zábery jej totiž "olajkoval" aj Tomáš Tarr. Nuž a niet sa čo čudovať. Anet na mnohých snímkach odhalila svoje ženské krivky... Aha, je skutočne sexi! 

Viac o téme: Ruža pre nevestu Anet Slotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu