Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Po štyridsiatke konečne otcom: Manželka (37) známeho markizáka je v tom a... Takto sa bude volať bábätko!

Známy markizák sa onedlho stane otcom! Zobraziť galériu (4)
Známy markizák sa onedlho stane otcom!

BRATISLAVA - Konečne sa dočkali Pred manželstvom sa poznali viac ako 10 rokov a v septembri 2010 si povedali svoje áno. Manželstvo Martina Mňahončáka a jeho manželky Katky Mňahončákovej sa vždy javilo ako úplne ideálne. Herec svoju krásnu polovičku aj po dlhých rokoch neustále ospevuje do nebies, no dvojica sa nikdy netajila tým, že vo vzťahu im predsa len niečo chýba - dieťatko. To sa však už čoskoro zmení!

Martinova Katka je aktuálne v piatom mesiaci tehotenstva a prvého spoločného potomka by mala hercovi priviesť na svet začiatkom budúceho roka. „Dúfame, že bude všetko v poriadnu a snáď vo februári bude ďalšia Slovenka,“ povedal herec v markizáckom Teleráne a zároveň tak prezradil aj pohlavie vytúženého dieťatka.

Martin Mňahončák a jeho Manželka Katka Mňahončáková sa onedlho stanú pyšnými rodičmi malej Dorotky.
Zobraziť galériu (4)
Martin Mňahončák a jeho Manželka Katka Mňahončáková sa onedlho stanú pyšnými rodičmi malej Dorotky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ba čo viac, podelil aj o to, ako sa dievčatko bude volať. „Aj vieme meno. Bude to Dorotka. My sme mali predtým iné meno, ale potom prišlo toto. Ja hovorím, že už sa teším na situácie, kedy budem hovoriť, že Kata, Dora, domov,“ smial sa sympatický doktor zo seriálu sestričky, ktorému sa s jeho partnerkou po neúspešných pokusoch konečne pošťastilo. Hercovi a jeho manželke srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia!

Viac o téme: Martin Mňahončák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu