Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská radosť slovenského speváka: Narodilo sa mu bábätko... TOTO je jeho meno!

Obrovská radosť slovenského speváka! Zobraziť galériu (4)
Obrovská radosť slovenského speváka! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - A je z neho tato! Len pred niekoľkými dňami sa obľúbený spevák pochválili radostnou novinkou a svojim fanúšikom oznámil, že jeho partnerka je tehotná. A včera sa konečne dočkali! Adam Ďurica (31) má krásneho synčeka.

Hudobník sa so svojou radosťou opäť podelil na sociálnej sieti. „Na moje dnešné narodeniny som dostal od svojej manželky tohto krásneho chlapca! Najkrajší dar! My dvaja už budeme oslavovať navždy spolu. A chcem sa poďakovať skvelému personálu v trnavskej pôrodnici za profesionálny a ľudský prístup,“ napísal na Instagrame a zverejnil aj prvú fotografiu malého chlapčeka.

Z nápisu na perinke dieťatka, ktoré hrdý otecko drží v náručí, je jasné aj to, aké dostal meno. Synček Adama a jeho manželky Kristíny sa volá Timotej. Na spevákovu fotografiu okamžite zareagovalo aj množstvo fanúšikov, ktorí dvojici srdečne gratulujú. My sa k nim pripájame a šťastnej rodinke prajeme najmä veľa zdravia!

Len pred pár dňami spevák na Instagrame oznámil, že je jeho manželka tehotná. Dnes už je z neho otec.
Zobraziť galériu (4)
Len pred pár dňami spevák na Instagrame oznámil, že je jeho manželka tehotná. Dnes už je z neho otec.  (Zdroj: Matúš Lošonský)

Viac o téme: Adam Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu