Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kristina Sabo a Leisure na jar rozozvučia Randal svojou jedinečnou show

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Kristína Sabo)

Kristína Sabo a Leisure v marci 2020 naživo vystúpia v bratislavskom Randal klube. Počas jedinečného koncertu, ktorý by nemal zmeškať žiaden rockový fanúšik zahrajú songy známe z rádií aj novú tvorbu z pripravovaného druhého štúdiového albumu „Skriňa plná kostí“ a nebudú chýbať ani slovenské hity v ich vlastnom prevedení.

Speváčka Kristina Sabo si to so svojou kapelou Leisure na jar v roku 2020 namieri z festivalových pódií na tie klubové a nebude to nikam inam ako do bratislavského Randal klubu. V známom klube im pódium nie je cudzie, no samostatný koncert tu divákom predstavia po prvýkrát.

Kristina Sabo a Leisure
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Kristína Sabo)

Kapela odohrá vlastnú show, ktorej súčasťou budú songy známe rockovým fanúšikom, ako napríklad ich rádiový debut „Lucky you can pay my bills“ alebo „Kropaje potu“ . Tieto piesne a mnoho ďalších z debutového albumu „Erotické besnenie“ si budete môcť v marci naživo vypočuť spolu s piesňami z práve pripravovaného druhého albumu. Titulnú pieseň „Skriňa plná kostí“ k rovnomennému albumu už stihla kapela predstaviť v rádiu, kde sa stretla s veľkým úspechom, po ktorom Leisure pokračujú s ich najnovším singlom „Načo čakať“, ktorý bol publikovaný zároveň s videoklipom. Vo videoklipe sa fanúšikovia mohli vizuálne zoznámiť s najnovším členom kapely, basgitaristom Júliusom Sabom, oceneným cenou za najlepšieho inštrumentalistu v známej súťaži. Rovnaké priezvisko je však iba šťastná náhoda a členovia Leisure nie sú pokrvne spriaznení.

Kristina Sabo a Leisure
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Kristína Sabo)

Kristína s kapelou intenzívne pracujú na ich druhom štúdiovom albume, ktorý si sami produkujú a tak isto na videoklipoch, pri tvorbe ktorých si sadá do režisérskej stoličky sama speváčka. Ako sa Kristína zhosťuje tejto úlohy môžete vidieť v už publikovaných videoklipoch. Takto majú v pláne postupne predstaviť nové songy a niekoľko z nich budete mať jedinečnú príležitosť počuť po prvýkrát v live prevedení. Aj keď je debut „Erotické besnenie“ zväčša slovenský, nachádza sa na ňom niekoľko anglických piesní. Kristína sa však vyjadrila, že s Leisure má v pláne pokračovať v tvorbe iba v slovenčine a na svoje si prídu poslucháči obľubujúci rock v rodnej reči. Sama tiež obľubuje kapely z česko-slovenskej rockovej scény a preto sa v programe objaví aj pár takýchto songov v ich vlastnom prevedení, ktoré to budú však neprezradila.

Vstupenky už v predaji na Predpredaj.sk: http://bit.ly/leisure_predpredaj
 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu