Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

VIDEO Po Andrejovi Dankovi v Prahe hádzali vajcia: Účinkujúci sa na pódiu museli skrývať za dáždniky

Andrej Danko
Andrej Danko (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

PRAHA - Andrej Danko sa dnes zúčastnil demonštrácie v Prahe, ktorú organizovala európska frakcia ID-Identity and Democracy. Účinkujúci, ktorí vystupovali na pódium, sa museli pred davom skrývať za dáždnikmi. Ľudia do nich hádzali vajcia.

Líder strany SNS Andrej Danko sa dnes zúčastnil demonštrácie na Václavskom námestí v Prahe, kde ho pozval predseda SPD Tomio Okamura. Demonštráciu organizovala európska frakcia ID-Identity and Democracy pod vedením pána Annemansa. 

Andrej Danko spoločne s predsedom SPD Tomiom Okamurom vystúpili na pódium, kde na nich zúčastnení ľudia začali hádzať vajcia. "V Prahe hádžu na demonštrácii za národné štáty a reformu Európskej únie po nás vajcia. Toto je demokracia názorov," skonštatoval na sociálnej sieti Andrej Danko spoločne s videom, kde sa účinkujúci na pódium musia skrývať za dáždniky.

Spoločnej s ním pricestovali do Prahy aj Romana Tabák či Rudolf Huliak, ktorí sa nachádzajú na kandidátke SNS do Európskeho parlamentu.

Danko vystúpil na demonštrácii v Prahe, ktorú organizoval Okamura

Líder SNS Andrej Danko vo štvrtok vystúpil na demonštrácii v Prahe, ktorú zvolal predseda českej strany SPD Tomio Okamura. Občanom ČR zaželal vládu, pre ktorú budú na prvom mieste."Želám vám vládu, ktorá sa nebude klaňať iným mocnostiam. Želám vám vládu, ktorá sa bude pozerať na utrpenie svojho národa," odkázal. Zároveň poukázal na netoleranciu iných názorov.

Danko zdôraznil potrebu bojovať za vlastný štát a nehádať sa. "Pre každého vlastenca musí byť štát na prvom mieste," dodal. Hovoril aj o Európskej Únii. Tvrdí, že Slovensko ani Česko do nej nešli na to, aby im diktovali západné štáty.Slovensko a Česko podľa jeho slov patria k sebe. "Nám Slovákom a Čechom nemusia hovoriť o pokoji a mieri. Máme za sebou dlhé obdobie spolužitia, dokázali sme sa vždy slušne dohodnúť, rozprávať. Nikdy žiaden štát ani politik tieto národy nemôže rozdeľovať," skonštatoval. Zdôraznil tiež potrebu V4. Skritizoval aj viaceré mimovládne organizácie. Spomenul tiež útok na premiéra Roberta Fica (Smer-SD) v Handlovej. Avizoval, že od demonštrujúcich ho bude pozdravovať.

Viac o téme: DáždnikVajciaSNSAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu