Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Známa Slovenka sa VYDALA: Dokonalá nevesta a... Súčasťou svadby aj ŠPECIÁLNY hosť!

Svadobný deň Sone Štefkovej
Svadobný deň Sone Štefkovej (Zdroj: Instagram SS)

SVÄTÝ JUR - A už je z nej vydatá pani. Známa Slovenka sa včera vydala. Aha, aká bola krásna!

Galéria: Svadba Sone Štefkovej

Na konci roka 2021 sa z modelky Sone Štefkovej stala mama. Na svet priviedla dcérku Lily. Neprešiel ani mesiac a jej priateľ Erik ju požiadal o ruku. No a o skoro dva roky sa vzali! Včerajší deň patril im. Spolu ho naplánovali tak, aby bol dokonalý.

No a tak aj bolo. Súčasťou svadby vo viniciach boli napríklad aj alpaky, čo je naozaj nezvyčajné. Pred časom nám aj prezradila jej predstavu. „Chcem mať bosé nohy, rozviate šaty, rozviate vlasy a pohodu... nič strojené, ale naše, rodinné s kamarátmi,“ povedala pre Topky.sk. No a pre pozvaných hostí si pripravili aj špeciálny program v podobe vystúpenia speváčky Dary Rolins.

Modelka zvolila na svadbu krásne biele šaty s čipkovaným korzetom, ktoré len vyzdvihovali jej pôvab. Jej partner mal na sebe krémový oblek a všímavéme oku neuniklo, že nemal klasické poltopánky, ale práve barefoot. Ako nám ešte vtedy prezradila, hneď po svadbe sa chystajú na svadobnú cestu. Kam to bude, na koľko dní a či plánujú rozširovať aj svoju rodinku, sa dozviete z videa. Mladomanželom Gratulujeme! Fotografie nájdete v galérii.

SOBÁŠ, aký si slovenský šoubiznis nepamätá: Zvláštne maniere nevesty a ČUDNÁ svadobná cesta! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: SvadbaDara RolinsSoňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu