Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO nehody na Rimave, z ktorého mrazí: V aute smrti sedeli dve deti a mladé ženy!

Ženu museli z auta vyslobodzovať hasiči Zobraziť galériu (4)
Ženu museli z auta vyslobodzovať hasiči (Zdroj: polícia)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Zakliaty nový rok! Od začiatku januára zahynulo na slovenských cestách už viac ako 15 ľudí. K ďalšej smrteľnej nehode došlo aj dnes skoro ráno na ceste pri obci Bottovo (okres Rimavská Sobota). V Octavii, ktorá skončila v strome, zahynula 39-ročná Agnesa. Dve deti (7, 14) a ďalšiu ženu (37) previezli do nemocnice.

Pod tragickú nehodu sa zrejme podpísala poľadovica. "Podľa doterajších zistení, k dopravnej nehode došlo tak, že 39-ročná vodička osobného motorového vozidla Škoda Octávia dostala na ceste s vozidlom šmyk, následkom čoho zišla z cesty, kde narazila do stromu," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. V aute v tom čase okrem nej bola aj ďalšia žena a dve deti. 

Najhoršie na tom po silnom náraze bola vodička Octavie. Záchranári sa ju pokúšali priviesť späť k životu, avšak bezúspešne. "39-ročná žena počas prevozu v sanitke zraneniam podľahla," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO nehody na Rimave,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Dve deti, ktoré sedeli vzadu, sa zranili ľahko. Sedemročný chlapček utrpel zranenie hlavy a 14-ročné dievča si zranilo ruku. Obe majú rovnaké priezvisko ako zosnulá žena, pravdepodobne išlo príbuzných. Deti záchranári previezli do nemocnice. Ľahké zranenia tiež utrpela 37-ročná žena. Polícia bližšie okolnosti, za ktorých k nehode došlo, vyšetruje.

FOTO nehody na Rimave,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu