Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena za volantom: Auto skončilo v susedovej kuchyni!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BASSINGBOURN - O poriadnom šťastí môže hovoriť Angličan Nick Pool (40), ktorý si ničnetušiac varil klobásku v dome svojich rodičov v meste Bassingbourn. Iba niekoľko minút po tom, čo opustil kuchyňu do nej vrazilo cez stenu auto, uviedol vo štvrtok britský denník The Telegraph.

Muž stihol len ochutnať obed, keď vtom celým domom otriasol silný náraz. "Bola to taká rana, až som myslel, že nám na dom padlo lietadlo," povedal Pool. Keď sa rozbehol do kuchyne, našiel v nej "zaparkovaný" susedkin Citroën C5.

"Mal som neskutočné šťastie, že ma to auto nezasiahlo. Asi minútu predtým som v kuchyni varil," povedal stále otrasený Pool. Auto šoférovala susedka, ktorá sa pokúšala cúvať. Z doteraz nezistených príčin Citroën nabral rýchlosť a zacúval až do domu Poolovcov na opačnej strane cesty. Náraz prebúral stenu a odhodil kuchynskú rúru cez celú miestnosť.

"Musela vraziť do domu rýchlosťou asi 50 km/h. Našťastie susede sa nič nestalo, celý náraz absorbovala zadná časť auta," povedal Pool. Auto poškodilo plynové aj vodovodné potrubia, v dôsledku čoho zaplavilo kuchyňu a pre unikajúci plyn museli požiarnici evakuovať celú ulicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu