Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

DRÁMA na koncerte známeho speváka: Prepadlo sa pod ním pódium!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Owen Sweeney/Invision/AP)

ST. LOUIS - Veľká dráma sa strhla počas koncertu známeho amerického speváka Post Malonea (27). Pod umelcom sa počas jeho vystúpenia prepadlo pódium a ocitol sa tak vo veľkých bolestiach. Okamžite sa k nemu rozbehli záchranári a nakoniec musel zamieriť na krátke ošetrenie.

Americký spevák Post Malone momentálne propaguje svoj najnovší album Twelve Carat Toothache na severoamerickom turné. V sobotu sa predstavil divákom v štáte Missouri, konkrétne v meste St. Louis.

Koncert prebiehal úplne normálne, avšak v sekunde sa zmenil na poriadnu drámu. Hudobník sa počas jednej z jeho piesní takmer prepadol pódiom. Značne otrasený potom zostal ležať na zemi a pomôcť mu prišli zdravotníci.

Umelec bol dokonca odvedený do zákulisia, kde sa podrobil krátkej lekárskej prehliadke. Nakoniec však všetko dobre dopadlo a Post Malone sa vrátil po približne 15-tich minútach na pódium. Spevák ani organizátori sa k celej situácii zatiaľ nevyjadrili, a tak je otázne, či bude schopný dokončiť svoje turné, ktoré by malo trvať až do polovice novembra.

Post Malone
Zobraziť galériu (2)
Post Malone  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Post Malone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu