Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezdny spevák vystrašil fanúšikov: DRASTICKÝ úbytok váhy... Tají vážnu chorobu?!

Post Malone
Post Malone (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Fanúšikovia majú o neho vážne obavy. Americký spevák Post Malone (27) v poslednej dobe prešiel viditeľnou zmenou, čo spôsobilo viaceré obavy o jeho stav. Niektorí si dokonca myslia, že umelec má problém s drogami. K celej veci sa teraz vyjadrili jeho otec a blízky zdroj z jeho okolia.

Post Malone patrí v súčasnej dobe medzi obľúbené postavy svetovej hudby. Jeho tvorba si našla milióny fanúšikov po celom svete a pravidelne vypredáva tie najväčšie štadióny. V poslednej dobe si však fanúšikovia všimli výraznú zmenu. 

Americký umelec totiž výrazne schudol. Okamžite sa začali vynárať rôzne dohady o tom, čo sa s ním deje. Niektoré teórie fanúšikov na sociálnych sieťach dokonca hovorili o tom, že je vážne chorý a má problémy s drogami.

Zdroj z okolia speváka však pre magazín TMZ potvrdil, že sa s ním nedeje nič vážne. „Fanúšikovia môžu zostať pokojní. Neberie drogy a ani nie je chorý. Je to presne naopak. Pred časom nabral váhu kvôli úlohe v jednom filme, ale odvtedy dodržuje prísnu diétu a pravidelne cvičí. Navyše je od septembra na turné a má 90-minútové vystúpenia, čo mu tiež pomáha k strate váhy," povedal zdroj.

Pod jedným videom koncertu sa dokonca vyjadril aj jeho otec. Ten k celej veci napísal: „Momentálne je na tom najlepšie za posledné roky. Mentálne a aj fyzicky," uviedol.

Viac o téme: Post Malone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu