Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Obrovská PREMENA Roba Pappa: Nechal si narásť DLHÉ vlasy... Ani ho NESPOZNÁTE!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Tak takto ste ho ešte nevideli! Spevák Robo Papp odjakživa patril medzi " feši" slovenských hudobníkov. Fanúšičky však majú smolu. Jeho srdce si už dlhé roky dozadu získala pôvodná Veronika, s ktorou si ešte v roku 2020 povedali pred oltárom svoje áno. Dvojica sa aj napriek desaťročnému vekovému rozdielu teší z harmonického vzťahu a spevák pôsobí akoby pri svojej polovičke ani nestarol. Aktuálne už ale vyzerá úplne inak!

Robo akoby opäť omladol! Muzikant je známy tým, že fandí zdravému životnému štýlu a vyzerá to tak, že jeho telo mu starostlivosť vďačne vracia. Spevák ani zďaleka nepôsobí tak, že má po štyridsiatke, no a k imidžu večného "chalaniska" mu dopomohla aj zmena imidžu, Robo si totiž nechal narásť dlhé vlasy. A rovnaký účes s Veronikou "vypestovali" aj u synčeka Lea. 

Galéria: Robo Papp

Sledovateľov a fanúšikov známeho muzikanta podľa všetkého zaujímalo, prečo sa po rokoch rozhodol pre takúto zmenu. „Občas sa ma ľudia pýtajú, prečo máme s Leom dlhé vlasy. Úzus modernej spoločnosti je že, muži ich majú mať krátke. Starí bojovníci skoro všetkých civilizácií verili, že ostrihanim vlasov človek stráca časť sily. Vlasy vám ostrihajú na vojne, vo väzení, v koncentračných táboroch, všade, kde chcú človeku vziať silu a prinútiť ho poslušne plniť rozkazy. Predstavte si hocijakého japonského, slovanského, keltského bojovníka s vystrihanou hlavou od barbera," vysvetlil na sociálnej sieti Instagram muzikant, ktorému tento štýl jednoznačne "sekne". 

Aha, veď vyzerá tak o 10 rokov mladšie! 

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu