Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

DRÁMA na koncerte známej speváčky: Náhle ju z pódia odniesla ochranka... Šokujúci dôvod!

Patti LaBelle
Zobraziť galériu (2)
Patti LaBelle (Zdroj: SITA)

MILWAUKEE - Ľudia zostali v poriadnom šoku! Známa americká speváčka a skladateľka Patti LaBelle (78) zažila počas svojho posledného koncertu poriadne rušné chvíle. V istom momente za ňou prišla na pódium ochranka, ktorá ju odviedla preč. Organizátori sa totiž báli vážnej bezpečnostnej hrozby, ktorou mala byť podľa ich slov bomba.

Patti LaBelle patrí medzi známe speváčky nielen v USA, ale aj na celom svete. Vďaka svojmu veľkému hudobnému talentu a jedinečnému hlasu ju mnohí fanúšikovia nazývajú krstnou mamou soulu.

Jej posledný koncert v americkom meste Milwaukee, ktoré sa nachádza v štáte Wisconsin, sa však zmenil na poriadnu drámu. Počas toho, ako sa rozprávala so svojimi fanúšikmi, ju priamo z pódia odviedli ochrankári.

Jeden z nich chytil umelkyňu za ruku a ďalší ju donútil, aby odhodila kyticu, ktorú mala v ruke. Po speváčke odišli z pódia aj ostatní členovia kapely a prítomní fanúšikovia len nechápavo čakali, čo bude nasledovať. 

Nakoniec boli postupne evakuovaní aj oni. Organizátori v súvislosti s tým zverejnili vysvetlenie, ktoré všetkých šokovalo. „Dnešná šou Patti LaBelle bola odložená, pretože bolo podozrenie, že v hale môže byť bomba. Momentálne to prešetruje miestna polícia. Im a aj naším zamestnancom chceme poďakovať, že zabezpečili bezpečnú evakuáciu," napísala Pabst Theater Group, ktorá koncert organizovala.

Viac o téme: Patti LaBelle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu