Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Ruskí vojaci sa menia na monštrá: Manuál pripravuje ich ženy na zneužívanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Russian Ministry of Defense/AP Photo)

MOSKVA - Vojna na Ukrajine zanecháva stopy aj na ruských vojakoch. Zvýšil sa počet znásilnení vojakmi, ktorí sa vrátili z frontu. Manuál má teraz pripraviť ženy na zneužívanie.

Vojna na Ukrajine má vraj dramatický dopad na ruských vojakov. Často sa vracajú domov traumatizovaní. Britský denník „Daily Star“ informuje o údajnom manuáli, ktorý má pripraviť manželky na zlé zaobchádzanie a zneužívanie.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 816 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Surový manuál má nabádať ženy, aby znášali bitie a brutálny pohlavný styk. Keď sa vojaci zotavujú zo života v prvej línii, očakáva sa, že ich priatelia a manželky prijmú ich odporné správanie a prejavia empatiu a podporu. „Zmeny sa môžu prejaviť prechodnou neznášanlivosťou dotykov a zníženou sexuálnou túžbou,“ píše sa v príručke „Môžu sa však prejaviť aj zvýšeným sexuálnym vzrušením, potrebou častých sexuálnych aktov a sklonom k prejavom agresívneho sexu."

Tento bizarný sprievodca údajne pochádza z organizácie All-Russia People's Front, ako uvádza Daily Star. Hovorí ženám, aby nekritizovali svojich manželov. Manuál káže ženám, aby sa „naučili načúvať tichu a jednoducho tam byť“, dávali si pozor, aby sa „neobviňovali“ a hovorili „pokojným hlasom“.

Viac o téme: RuskoUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu