Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Záhadné zmiznutie seniorky z domu: Prípad rozlúskli až Google mapy, policajt si všimol tento dôležitý DETAIL!

Jeden z policajtov si pomocou Google máp všimol dôležitý detail, ktorý celý prípad objasnil
Jeden z policajtov si pomocou Google máp všimol dôležitý detail, ktorý celý prípad objasnil (Zdroj: Youtube/Chilling Scares)

BRUSEL – Prípad 83-ročnej Paulette Landrieux obletel celé Belgicko. Seniorka trpiaca Alzheimerovou chorobou sa jedného dňa vybrala z domu nevedno kam. Prípad sa podarilo vyriešiť až po dvoch rokoch, no žiaľ so smutným koncom.

Paulette Landrieux (†83) bývala v dome v Andenne v Belgicku so svojím manželom. Ten v osudný deň zrovna vešal bielizeň na záhrade, keď jeho manželka z ničoho nič zmizla. Podľa príbuzných sa už niekoľkokrát stalo, že zmätene blúdila po okolí a klopala susedom na dvere a tak zalarmovali políciu. Po seniorke Paulette sa však zľahla zem. Hľadali ju desiatky policajtov a psovodov, no bezvýsledne.

Prípad tak museli uzavrieť. Až po dvoch rokoch, keď prípad mal byť odložený, jednému z policajtov skrsla v hlave myšlienka, pozrieť sa na dom zblízka cez Google mapy. Tam si všimol jeden detail, ktorý celý prípad vrátil späť do hry a prípad objasnil, aj keď so smutným koncom. Policajtovi sa podarilo pomocou Street View zistiť, že v deň keď Paulette zmizla prechádzalo po ulici Google auto, ktoré sníma okolie pre Google mapy. Vyfotilo Paulette ako sa vybrala z domu jedným konkrétnym smerom k susedom pod ich domom.

Tento detail doviedol policajtov k obnoveniu vyšetrovania, na konci ktorého bol prípad po dvoch rokoch konečne objasnený. Posledná cesta Paulette viedla na koniec záhrady susedov, kde však chýbalo oplotenie. Kraj pozemku bol na miernom kopci, z ktorého zrejme Paulette spadla a podľa dostupných informácií mala byť na mieste mŕtva. Prípad na svetlo sveta vytiahli lovci senzácií, kde však pribúda negatívnych reakcií ako polícia nezvládla pátranie a mohla použiť aj drony, tie by zrejme Paulette mohli nájsť včas a pomôcť jej.

Viac o téme: ZmiznutieZáhadaBelgickoGoogle mapy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu