Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sladké tajomstvo moderátorky z našich obrazoviek: Stane sa mamou!

Obľúbená moderátorka sa čoskoro stane mamou Zobraziť galériu (7)
Obľúbená moderátorka sa čoskoro stane mamou (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Krásna plavovlasá moderátorka žiari šťastím! V auguste si Nikol Moravcová (31) so svojou láskou Karolom povedali áno a manželstvo oslávili na streche pražskej Lucerny v kruhu svojich najbližších. Pár mesiacov po tom, ako sa z nej stala vydatá pani, sa pochválila ďalšou novinkou. Pod srdcom nosí ich prvé plánované dieťatko.

Nikol Moravcová patrí u našich českých susedov medzi obľúbené moderátorky a travel blogerky. Ani u nás nie je žiadnou neznámou. Pred ôsmimi rokmi totiž moderovala reláciu vo Fashion TV spoločne s Miss Universe 2009 Denisou Mendrejovou.

V auguste si za manžela zobrala Slováka Karola.
Zobraziť galériu (7)
V auguste si za manžela zobrala Slováka Karola.  (Zdroj: Instagram N.M.)

K Slovensku má česká plavovláska však stále veľmi blízko. Jej manžel Karol, za ktorého sa vydala 18. augusta 2018 v Prahe, je totiž Slovák. Teraz sa obaja veľmi tešia, pretože už čoskoro sa stanú rodičmi vytúženého a plánovaného dieťatka. Blogerka sa fotkou s tehotenským bruškom pochválila na svojom instagramovom profile.

„Je to naozaj tak. Za necelý polrok budeme traja. Už 4 mesiace vo mne totiž rastie nový život. Niektorí z vás už možno tušili a niektorí na vlastné oči videli, ako sa za rohom objaví prvé brucho a až potom zvyšok," napísala Nikol k fotke.

Jedna streda a pre Nikol to bola razom tá najlepšia v živote.
Zobraziť galériu (7)
Jedna streda a pre Nikol to bola razom tá najlepšia v živote.  (Zdroj: Nikol Moravcová)

O pocitoch z tehotenstva a z toho, že z nej čochvíľa bude mama, sa rozpísala aj na svojom blogu. Tam prezradila svojim priaznivcov, že drobček by sa mal narodiť na prelome júla a augusta, z čoho sa s manželom veľmi tešia, keďže chceli letné bábätko.

Moravcová zistila, že je v tom, v jedno stredajšie ráno, kedy si urobila test a ten ukázal dve čiarky. Náramne sa z toho tešila. „Zavolala som hneď na gynekológiu, že som určite tehotná! Pani na recepcii sa mi trochu vysmiala, asi tam majú podobných prípadov viac, a vraj nech prídem až budem v ôsmom týždni," opísala na blogu, no bola si svojím iným stavom istá. Budúcim rodičom srdečne gratulujeme.

Nikol Moravcová sa pochválila fanúšikom nielen na Instagrame, ale aj na blogu.
Zobraziť galériu (7)
Nikol Moravcová sa pochválila fanúšikom nielen na Instagrame, ale aj na blogu.  (Zdroj: Instagram N.M.)

Viac o téme: Nikol Moravcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu