Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Zdenka Predná sexi ako nikdy: Polonahé FOTO!

Zdenka Predná sa odhalila aj pri fotení na nový album. Zobraziť galériu (8)
Zdenka Predná sa odhalila aj pri fotení na nový album.

BRATISLAVA - Bez šiat! Zdenka Predná (29) vydala po dlhšom čase nový album s názvom Amulet. Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na jej doteraz najlepšie CD, ale aj na pekné fotografie na booklete. Nájdu sa tam dokonca aj zábery, na ktorých je polonahá. Prinášame malú ochutnávku. Zisťovali sme, ako a prečo pikantné snímky vznikli.

Zdenka Predná jednoznačne patrí k najzvodnejším speváčkam na našej scéne. Dôkazom sú aj fotografie na booklete jej nového albumu Amulet. „Pôvodne tam mali byť len fotky v košeli, ale potom sme to celé prerobili,” prezradila nám tmavovláska.

Zmenu ocenia hlavne mužskí fanúšikovia. Vo všetkých outfitoch totiž vyzerá speváčka naozaj skvelo. A nájdu sa dokonca aj snímky bez šiat! „Myslím, že som mala nejakú podprsenku bez ramienok,” povedala nám s úsmevom o polonahom pózovaní. „Nebolo zámerom provokovať nahotou, niektoré zábery nemali ani vzniknúť,” priznala Zdenka.

Na mysli mala v tomto prípade obrázok, na ktorom má vo vlasoch ruže a iné rastliny a na sebe na pohľad vôbec nič. Po dlhom fotografovaní sa totiž rozhodla využiť kvety, ktoré v ten deň kúpila a akosi na ne pozabudla. „Urobili sme to potom úplne narýchlo, ale tá fotka sa podarila, myslím. Len sme ju nechceli dávať ako titulnú, lebo tento rok bolo veľa motívov s kvetmi,” uviedla Predná.

Nové CD s názvom Amulet nájdete exkluzívne na internetovom portáli iPark.sk. Prvých sto kusov je aj so Zdenkiným autogramom. Viac info TU. Ak sa chcete o speváčkinom novom cédečku dozvedieť viac, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Začíname v utorok (14.10.) o 12:00.

Niektorí fanúšikovia by možno práve tento záber prijali ako titulný na obale CD.
Zobraziť galériu (8)
Niektorí fanúšikovia by možno práve tento záber prijali ako titulný na obale CD.

VIDEO: Zdenka Predná o novom albume a polonahých záberoch

rozhovor Zdenka Predna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu