Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zo šedej myšky sexi cica: Roky zmenili Zdenku Prednú na nepoznanie!

Zdenka Predná za 9 rokov radikálne zmenila imidž. Chlapčenský look vymenila za dlhé vlasy a sexy šaty. Zobraziť galériu (10)
Zdenka Predná za 9 rokov radikálne zmenila imidž. Chlapčenský look vymenila za dlhé vlasy a sexy šaty. (Zdroj: RTVS/Katarína Bell)

BRATISLAVA – Wau, to je zmena! Zdenku Prednú (29) si azda každý pamätá z prvej série šou Slovensko hľadá SuperStar. Vtedy speváčka pútala pozornosť najmä svojím chlapčenským imidžom. Odvtedy však prešlo dlhých 9 rokov a za ten čas sa brunetka zmenila na nepoznanie. Krátky strapatý účes vymenila za dlhé uhladené vlasy a športové oblečenie za sexi šaty. Jednoducho, stala sa z nej zvodná cica. Veď posúďte sami.

Zdenka Predná sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka historicky prvej sérii šou Slovensko hľadá SuperStar. V tom čase brunetka pripomínala svojím imidžom skôr chlapca než jemné 20-ročné žieňa. Nosila pohodlné športové oblečenie, tvár jej zdobil výrazný piercing nad perou a celý look dopĺňal krátky nagélovaný účes. No ani jej záujmy v tom čase neboli vyslovene ženské. Veď vo voľnom čase sa zo všetkého najradšej hrala s otvoreným ohňom, s ktorým predvádzala efektnú šou.

Odvtedy však ubehlo dlhých 9 rokov a za ten čas sa v živote speváčky toho veľa zmenilo. Najviac azda jej výzor. Už dávno totiž interpretka nepripomína toho strapatého chlapčeka zo SuperStar, no skôr naopak – je z nej sexi cica. Svedčia o tom aj fotky k jej najnovšiemu albumu Amulet.

Krátky účes vymenila za dlhé vyčesané vlny, nenápadné oblečenie za úsporné zvodné modely a strieborný šperk nad perou za svieži make-up. Predná sa za ten čas zmenila priam na nepoznanie.

Speváčka Zdenka Predná nedávno prezradila, ako sa o seba stará. Ak ste zvedaví, či jej priateľ ešte skladá komplimenty, pozrite si rozhovor na ženskom magazíne FEMINITY.sk.
 

Zdenka Predná sa za posledné roky zmenila z nenápadného dievčatka na zvodnú krásku.
Zobraziť galériu (10)
Zdenka Predná sa za posledné roky zmenila z nenápadného dievčatka na zvodnú krásku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu