Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úsmevný trapas Zdenky Prednej: Už aj ona má MEGApery!

Zdenku Prednú zradil červený rúž. Vďaka odtlačku totiž vyzerala akoby mala megapery. Zobraziť galériu (18)
Zdenku Prednú zradil červený rúž. Vďaka odtlačku totiž vyzerala akoby mala megapery.

BRATISLAVA – Krásna, ale s menšou chybičkou! V pondelok večer sa v jednom z bratislavských klubov konal krst najnovšieho albumu Zdenky Prednej (29), ktorý má názov AMULET. Speváčka vyprevádzala svoje dielo do sveta dokonale upravená, no počas koncertu sa nevyhla menšiemu prešľapu. Neplechu brunetke spôsobil rozmazaný rúž, ktorý jej pery zvýraznil do neprirodzených rozmerov.

Zdenka Predná má na svojom konte v poradí štvrtý album AMULET, ktorý bol včera slávnostne pokrstený. Podujatie sprevádzal speváčkin minikoncert, počas ktorého sympatická brunetka zaspievala novinky z CD a tiež staršie skladby. Chvíľky na pódiu si užívala plnými dúškami, do vystúpenia dávala maximum. Mikrofón si dokonca k svojim perám tisla až tak veľmi, že sa jej poradilo rozmazať si rúž, čo jej opticky zväčšilo ústa. V istých momentoch vyzerali tak, akoby si ich nechala upraviť na klinike krásy.

Na úsmevný prešľap upozornila Zdenku krstná mama jej diela Jana Kirschner. Tá uvádzala album AMULET do života rôznymi talizmanmi, ktoré majú pre Prednú veľký význam. „Chcela som, aby tento album bol osobný. Amulet je niečo, čo mi má prinášať pocit istoty a bezpečia, tak presne toto som chcela do neho vniesť. Snažila som sa to dosiahnuť tým, že všetci ľudia, ktorí na ňom pracovali, sú mojimi kamarátmi, mám ich rada a cítim sa s nimi dobre,” povedala nám po krste speváčka.

Prípravy albumu boli pochopiteľne náročné aj časovo. Zisťovali sme preto, či počas tohto obdobia mala dostatok času aj na svojho partnera Dušana. „Ako kedy. Miestami som ho aj zanedbávala, ale on je na to úplne zvyknutý. Keď mám čas, tak som v podstate doma a sme spolu. Snažím sa to vyrovnávať,” uzavrela Zdenka.

Zdenka Predná vyzerá čoraz lepšie. Ak chcete vedieť, či jej priateľ ešte skladá komplimenty, pozrite si rozhovor, ktorý poskytla pre ženský magazín FEMINITY.sk.

Nové CD AMULET od Zdenky Prednej nájdete na portáli iPark.sk. Viac info TU.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zdenkou Prednou.

Rozhovor so Zdenkou Prednou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu