Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Predná prekvapuje guľatým bruškom: Zdenka, si v tom?!

Zdenka Predná pútala pozornosť zaobleným bruškom. Zobraziť galériu (21)
Zdenka Predná pútala pozornosť zaobleným bruškom.

TRNAVA – Čaká dieťatko?! Túto otázku si v pondelok večer pri pohľade na Zdenku Prednú (29) kládli viacerí. Speváčka totiž vystúpila v rámci podujatia Športovec roka 2013, počas ktorého sa na pódiu predviedla v krátkych minišatách. Štíhle nohy a ženské krivky však neboli jedinými partiami jej tela pútajúcimi pozornosť. Neprehliadnuteľné bolo aj tmavovláskino zaoblené bruško.

V pondelok večer sa v trnavskom dome kultúry konalo odovzdávanie cien Športovec roka 2013. Súčasťou bol aj spevácky program, v rámci ktorého vystúpili viacerí interpreti. Medzi nimi napríklad Zdenka Predná. Tá si pri slávnostnej príležitosti obliekla vypasované minišaty zvýrazňujúce jej krivky.

V centre pozornosti bola ale tmavovláska aj vďaka zaguľatenému brušku. Mnohí prítomní si teda kládli otázku, či náhodou nie je tehotná. „V očakávaní nie som. Zrejme to bude šatami,” reagovala Zdenka, keď sme ju v súvislosti s otázkou zaoblených partií kontaktovali. „Ani lesklé obtiahnuté šaty ma nedonútia pred koncertom sa poriadne nenajesť,”  uzavrela.

V rámci večera Zdenka zaspievala svoju skladbu Dýcham, ktorá pochádza z jej aktuálneho albumu Amulet>> 

Výsledky ankety Športovec roka 2013 nájdete TU>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu