Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Intímnosti Zdenky Prednej: V posteli s cudzím chlapom!

Zdenka Predná intímne scény nakrúcala s kamarátom. Zobraziť galériu (10)
Zdenka Predná intímne scény nakrúcala s kamarátom.

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Ukázala sa aj v posteli! Zdenka Predná (29) začiatkom decembra nakrúcala nový klip, ktorý si teraz môžete pozrieť v premiére na topkách. Vo videu interpretka prezentuje krásy svojho rodného kraja. Podstatný je ale príbeh lásky, ktorý sa vo videu odohráva. Preto vznikli aj dosť intímne scény. Tie speváčka ale nenakrúcala so svojím skutočným partnerom Dušanom (29). Túlila sa k niekomu úplne inému.

„Falošná” láska! Zdenka Predná nedávno vydala album Amulet, z ktorého pochádza aj pieseň Dýcham. K tej sa nedávno v Banskej Štiavnici a okolí nakrúcal videoklip. Príbeh ku skladbe vymyslel režisér a kameraman Braňo Jašš, ktorý speváčke predpísal okrem objatí aj intímnu scénu. 

Hoci mnoho umelcov v takomto prípade nakrúca so svojím skutočným partnerom, Zdenka tak neurobila. V celom videu predstiera náklonnosť k inému mužovi. „Mojím partnerom v klipe je kamarát Vašo. Z posteľných scén som mala najväčší rešpekt, obávala som sa však zbytočne. Nakrútili sme ich najrýchlejšie,” prezradila tmavovláska. 

Horšie pre ňu boli zábery v letných šatách. A to preto, lebo začiatkom decembra vonku veľa stupňov naozaj nebolo. „Bol to trošku hazard so zdravím, ale prežila som to,” uzavrela tému náročného nakrúcania speváčka.

VIDEO: Pozrite si v premiére klip k piesni Dýcham z albumu Amulet.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu