Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Mike Myers sa vracia: Opäť ako Austin Powers!

Mike Myers Zobraziť galériu (3)
Mike Myers

TORONTO - Kanadský herec Mike Myers sa predstaví v ďalšom filmovom príbehu o agentovi Austinovi Powersovi. Podľa webovej stránky HitFix.com rodák z Ontária podpísal zmluvu o účinkovaní v štvrtej akčno-komediálnej snímke s pracovným názvom Austin Powers 4.

Myers sa bude spoločne s Michaelom McCullersom podieľať aj na scenári a bude tiež jedným zo štyroch producentov filmu. Podľa dostupných informácií bude najnovší film série zameraný na vzťah medzi Dr. Evilom a jeho synom Scottom. Režisérom štvrtého Austina Powersa by mohol byť znovu Jay Roach, ktorý sedel na režisérskej stoličke aj pri nakrúcaní predchádzajúcich troch filmov - Špionátor (1997), Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (1999) a Austin Powers v Zlatom úde (2002). Štvrtý film by mal mať premiéru v roku 2013.

Mike Myers sa preslávil predovšetkým ako špión Austin Powers, no účinkoval aj v ďalších známych filmoch, ako napríklad Wayneov svet (1992), Klub 54 (1998) alebo Nehanební bastardi (2009). Taktiež nahovoril postavu Shreka v rovnomennom filme z roku 2001 a jeho pokračovaniach. Štyridsaťosemročný Myers má za sebou manželstvo s Robin Ruzan, v súčasnosti je jeho manželkou Kelly Tisdale, ktorá s hercom čaká dieťa. Ich prvý potomok by sa mal narodiť koncom tohto roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu