Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Po odchode speváka hlási Desmod ZMENU: Za 2 mesiace našli NÁHRADNÍKA... TOTO je on!

Desmod a Robo Šimko
Desmod a Robo Šimko (Zdroj: Archív Desmod a Robo Šimko )

BRATISLAVA - Už majú náhradu! Kapela Desmod hlási zásadnú novinku vo svojom pôsobení...

V roku 2021 sa okolo kapely Desmod spustila obrovská kauza. Dovtedajší členovia jednej z najobľúbenejších slovenských skupín sa rozhádali a oznámili, že ako jedno zoskupenie končia. Fanúšikovia ostali v šoku. Z tohto konfliktu napokon vznikli dve kapely, pričom v oboch z nich pôsobili členovia "originálneho" Desmodu.

Viedli dokonca aj súdny spor o meno kapely, ktorý skončil dobre pre Mária Kulyho Kollára. A tak pôvodný Desmod ostal jemu. Ďalší členovia tak museli vymyslieť nové meno, je ním D.A.R.S., čo znamená Desmod a Robo Šimko. Šimko bol hlavným spevákom, ktorého kapela pribrala, aby ju doplnil. No iba pred dvomi mesiacmi vyšlo najavo, že v skupine skončil. Bolo otázne, koho namiesto neho uvidíme stáť za mikrofónom, no ako sa nám podarilo zistiť, už majú náhradníka. Je ním známy umelec Rado Cimbala, ktorého môžete poznať z hudobnej skupiny Metropolis.

„Áno, je to pravda. Chalani mi po pauze zavolali, že mám prísť na skúšku, tak som sa opýtal, kto bude spievať a potešila ma správa, že to bude práve Rado. Dobre sa poznáme, pocestovali sme a odohrali spolu mnoho koncertov v kapele Metropolis. Po Robovom odchode som tiež uvažoval, že s iným spevákom asi nebudem ďalej v tomto projekte pokračovať, ale s Radom si veľmi rád opäť zahrám. Máme nový nadupaný program, tak sa tešíme na všetky koncerty, na ktorých nás uvidíte,“ vyjadril sa pre Topky.sk Michal Chrenko, člen zoskupenia D.A.R.S. Kapela tak opäť zarezáva, dokonca už ohlásili aj mestá, v ktorých ich budete počuť.

Viac o téme: Desmod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu