Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Tragická smrť známeho herca: Zlodejov si pomýlil s odťahovou službou… Zastrelili ho priamo na ulici!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa informovali viaceré médiá o tragickej smrti známeho herca Johnnyho Wactora (†37). Toho zastrelili priamo na ulici po tom, ako si zlodejov, ktorí sa pokúšali z jeho auta ukradnúť katalyzátor, pomýlil s odťahovou službou. Keď k mužom pristúpil, tak jeden z nich vytiahol zbraň a Wactorovi spôsobil zranenia, ktorým napokon podľahol.

Johnny Wactor sa preslávil hlavne vďaka svojmu účinkovaniu v slávnej americkej telenovele General Hospital. Tá je na obrazovkách už od roku 1961 a patrí tak medzi najdlhšie vysielané seriály v histórii.

Johnny Wactor
Zobraziť galériu (2)
Johnny Wactor  (Zdroj: Profimedia)

Počas včerajšieho dňa však viacero zahraničných webov prinieslo šokujúce správy o smrti spomínaného Wactora. Detaily tejto tragédie opísal pre Daily Mail brat zosnulého herca Grant.

Podľa neho malo dôjsť k tragédii v Los Angeles. Wactor mal po tom, ako skončil v práci, smerovať k svojmu autu. Pri tom ale stáli traja zlodeji, ktorí sa mali snažiť ukradnúť z jeho auta katalyzátor. Herec si však myslel, že ide o odťahovú službu a tak k nim pristúpil. Následne však jeden z nich vytiahol zbraň a bez váhania ho zastrelil. Umelcovi spôsobil zranenia hrude, ktorým napokon podľahol. 

Polícii sa však páchateľov nepodarilo dolapiť a momentálne po nich stále pátra. K jeho smrti sa vyjadril aj jeho agent David Shaul. „Johnny bol úžasný človek. Nie len talentovaný herec, ale aj morálny vzor pre všetkých, ktorí ho poznali. Vždy tvrdo pracoval a nikdy sa nevzdával. Jeho smrť zanechá v našich srdciach obrovskú dieru," povedal Shaul pre Variety.

Viac o téme: Johnny Wactor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu