Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vyzerá ako storočné strašidlo: Televízny šok z moderátorky Pergnerovej!

Tereza Pergnerová kedysi a dnes. Zobraziť galériu (3)
Tereza Pergnerová kedysi a dnes.

PRAHA – Nemilé prekvapenie! Tereza Pergnerová (35) sa včera objavila v rannom vysielaní televízie Nova. To, že ide naozaj o moderátorskú hviezdu minulosti, prezradil len pírsing v brade. Inak sa na seba plavovláska vôbec nepodobala!

Tereza Pergnerová má za sebou drogovú minulosť, dva pôrody a divoké partnerské nažívanie s Jiřím Chebečkom. Donedávna sa zdalo, že sa to na nej nijako nepodpísalo. Opak je však pravdou!

Tereza totiž včera dorazila do ranného vysielania Novy nenalíčená. Výsledok? Bola na nespoznanie! Krátky účes, vačky pod očami a vystúpené kľúčne kosti... To všetko spôsobilo, že vyzerala nesmierne strhane a staro. Zdá sa, že kedysi vychytená moderátorka (hitparáda Eso, Vyvolení) prestala svoj vzhľad riešiť a je jej jedno, ako ju ľudia budú vidieť.

Je to však zvláštny postoj, keďže do vysielania prišla spropagovať odovzdávanie hudobných cien Anděl, ktorým bude v sobotu sprevádzať. Ešteže si ju pri tej príležitosti vezmú do parády profesionálni vizážisti, vďaka čomu snáď Tereza svojím výzorom nikoho nevystraší.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu