Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

a VIDEO Šokujúca zmena Hablovičovej: Plastika, tehotenstvo alebo len kilá navyše?!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA - Takúto sme ju ešte nevideli! Na pondelkovej tlačovej konferencii k pripravovanej Miss Slovensko 2010 vyrazila šéfka súťaže krásy Lucia Hablovičová (32) všetkým prítomným dych. A to nielen náhlym odstupom z funkcie riaditeľky, ale aj svojím výzorom. Bola totiž doslova na nespoznanie.

„Akási je iná! Podstúpila plastiku?“ šepkali si viacerí hostia, ktorí sa zúčastnili pondelkovej tlačovej konferencie v momente, keď zbadali Luciu Hablovičovú. Inak upravené obočie, oči, plnšie lícne kosti, pery a vyhladená pokožka. To všetko bolo na Lucii Hablovičovej iné.

Dokonca aj na komunikačnom portáli Facebook sa spustila okolo jej čerstvej fotografie poriadna diskusia. „Ona sa podľa mňa necháva napichávať pravidelne, ale teraz je dobre namaľovaná,“ vyjadrila svoj názor istá slečna. „Šikovná kozmetika. Prvýkrát nešla za prirodzenú,“ znie ďalší komentár pod záberom.

Topky.sk sa preto spýtali samotnej Lucie, či stojí za výraznou zmenou jej výzoru plastická chirurgia. „Áno, tri operácie mám za sebou,“ zavtipkovala Hablovičová a hneď na to so serióznym tónom v hlase dodala: „Pribrala som asi tri kilá a to sa zrejme odrazilo na mojej tvári. Vyplnili sa mi líca. Predtým som ich mala také prepadnuté. A možno je to trochu aj líčením. Oči som mala namaľované výraznejšie ako obvykle.“ 

V súvislosti s Luciinou premenou sa tiež vynára otázka, či náhodou nie je tehotná. Na otázku, či post riaditeľky neopúšťa aj kvôli možnému materstvu, odvetila: „Nie, zatiaľ nie." Podstúpila Hablovičová plastiku? Pribrala? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Lucia Hablovičová si o sebe paradoxne nemyslí, že je výnimočne krásna. Prečo? Odpoveď nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Hablovičová o tom, že za jej zmenu môžu nabraté kilogramy.



hablovicova


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu