Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise? Tom Cruise je vraj zo Shakiry úplne paf!

Tom Cruise, Shakira Zobraziť galériu (10)
Tom Cruise, Shakira (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na víkendových pretekoch F1 v Miami sa bok po boku objavili slávny herec Tom Cruise (60) a speváčka Shakira (46). Fanúšikovia tak okamžite začali špekulovať o tom, či dvojica netvorí pár. Podľa posledných informácii by jeden z nich vôbec nebol proti!

Víkendové preteky v Miami prilákali množstvo celebrít, medzi ktorými nechýbali napríklad Elon Musk, J Balvin, Michelle Rodriguez, Nick Jonas či Irina Shayk. Posledná menovaná poriadne šokovala výberom outfitu.

Mnohých fanúšikov však zaskočilo aj to, že sa tu spoločne objavila dvojica Tom Cruise a Shakira. Okamžite sa tak začalo špekulovať o tom, či títo svetoznámi umelci náhodou netvoria pár.

Podľa informácii magazínu Page Six to vyzerá tak, že minimálne jeden z nich by sa tejto myšlienke rozhodne nebránil. Tom Cruise má totiž podľa zdroja z jeho okolia o kolumbijskú speváčku vážny záujem.

„Má o ňu extrémny záujem. Je medzi nimi chémia. Shakira potrebuje mäkký vankúš, na ktorý by mohla spadnúť a mohol by to byť práve Tom. Je talentovaný a vyzerá dobre. A navyše, nie je vyššia než on," prezradil na margo prípadného romániku dobre informovaný zdroj.

Tom Cruise, Shakira
Zobraziť galériu (10)
Tom Cruise, Shakira  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: ShakiraTom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu