Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantný TRAPAS na červenom koberci: Ups, herečke sa začali vyzliekať šaty!

Vanessa Kirby Zobraziť galériu (6)
Vanessa Kirby (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Takmer ukázala viac, než mala v pláne. Včera sa v New Yorku konala slávnostná premiéra počinu Mission: Impossible Odplata - Prvá časť, na ktorej samozrejme Tom Cruise (61) nemohol chýbať. Pozornosť však na seba strhli aj iné hviezdy. Napríklad taká Vanessa Kirby (35). Pozrite, čo sa jej stalo!

Už 13. júla si aj diváci v našich kinách budú môcť vychutnať film s názvom Mission: Impossible Odplata - Prvá časť. V ňom si zahrala aj krásna herečka Vanessa Kirby, ktorá má šarmu na rozdávanie. 

Potvrdila to aj na newyorkskej premiére filmu, na ktorú prišla oblečená v béžových saténových šatách. Tie mali tenké ramienka, a tak si kráska pod ne nedala podprsenku. V istom momente, keď pózovala prítomným fotografom, sa jej to však takmer nepekne vypomstilo. Šaty sa jej totiž začali vyzliekať. Prekvapená herečka však nestratila duchaprítomnosť a trapasu rýchlo zabránila. 

Vanessa Kirby
Zobraziť galériu (6)
Vanessa Kirby  (Zdroj: SITA)

Vanessa Kirby
Zobraziť galériu (6)
Vanessa Kirby  (Zdroj: profimedia.sk)

Hviezdou premiéry bol samozrejme Tom Cruise, ktorý rozdával úsmevy na všetky strany. Venoval sa aj prítomným fanúšikom, ktorým ochotne rozdával autogramy a tiež si s niektorými z nich zapózoval. 

Tom Cruise
Zobraziť galériu (6)
Tom Cruise  (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Vanessa Kirby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu