Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Srdce Toma Cruisa (61) si získala NOVÁ ŽENA: Z ruskej sexice (36) je vraj úplne hotový!

Tom Cruise Zobraziť galériu (3)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Po boku amerického herca Toma Cruisea (61) sa v posledných mesiacoch objavilo niekoľko známych žien. Jeho najnovším objavom je bývalá ruská modelka Elsina Khayrova (36), s ktorou sa ukázal na párty v Londýne. Dvojica ani zďaleka nevyzerala, že sú len kamaráti.

V poslednom období bolo meno amerického herca spájané s viacerými známymi kráskami. Cruise si robil zálusk napríklad na svoje kolegyne Sofíu Vergara či Rebeccu Ferguson a rovnako tak sa objavil aj po boku hviezdnej Shakiry.

Najnovšie to však vyzerá tak, že si jeho srdce získala bývalá ruská modelka Elsina Khayrova. Dvojica sa mala podľa informácii Daily Mail objaviť počas víkendu na párty v Londýne a svedkovia prezradili, že to medzi nimi iskrilo.

„Nevedeli sa od seba odtrhnúť. Určite tvoria pár. Bol z nej úplne mimo. Prišli spoločne, približne o 21:00 a väčšinu noci strávili na parkete. Cruise sa správal veľmi priateľsky počas celého večera a zdvorilo odmietal žiadosti o fotku. Nakoniec si zobral mikrofón od DJ-a a povedal, že si nechce robiť žiadne fotky," povedal jeden z hostí.

Khayrova sa počas tohto roka definitívne rozviedla s jej bývalým manželom - ruským magnátom Dmitrym Tsvetkovom. Žiadosť o rozvod podala na konci minulého roka, avšak delenie ich majetku, ktorý mal hodnotu niekoľko desiatok miliónov, nebolo vôbec jednoduché. Celý prípad sa dostal až pred najvyšší súd, ktorý dal za jej viac ako 10-ročným manželstvom definitívnu bodku. 

Elsina Khayrova
Zobraziť galériu (3)
Elsina Khayrova  (Zdroj: Instagram E.K.)

Viac o téme: Tom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu