Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Korunovácia Karola III. v problémoch: Svetové hviezdy nechcú mať s kráľovskou rodinou nič spoločné!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Blížiacu sa korunováciu kráľa Karola III. (74) sprevádza veľký problém. Účasť na tomto veľkolepom dni totiž odmieta jedno hudobné eso za druhým a tak nie je jasné, či ľudia počas programu uvidia niekoho z popredných britských umelcov. Pozvanie už stihli odmietnuť také mená, ako sú Elton John (75) či Ed Sheeran (32).

Počas júna minulého roka Británia naplno žila oslavami 70. výročia nástupu Alžbety II. na trón. Toto niekoľkodňové predstavenie sprevádzali okrem tradícii aj vystúpenia popredných hudobníkov, ako sú napríklad Alicia Keys, Rod Stewart či Andrea Bocelli.

Dnes to však vyzerá tak, že s kráľovskou rodinou nechce mať nikto nič spoločné. Korunovácia nového kráľa Karola III., ktorá sa uskutoční 6. mája, totiž hviezdy svetovej hudby príliš neláka. Práve naopak...

Pozvanie vystúpiť počas tohto veľkolepého dňa dostali mená ako Elton John, Harry Styles, Ed Sheeran či Adele. Ani jeden z nich ho však neprijal a momentálne je tak veľmi otázne, ako bude celý program vyzerať a či sa na ňom objavia nejaké hviezdne mená.

„Kráľovská rodina v poslednej dobe čelila mnohým PR katastrofám. Každý, kto by sa na korunovácii objavil, musí zvážiť to, ako by to prijali jeho fanúšikovia. Tým by sa to totiž vôbec nemuselo páčiť," povedal novinár Simon Jones pre magazín Rolling Stone.

Karol III. počas príhovoru
Zobraziť galériu (9)
Karol III. počas príhovoru  (Zdroj: SITA/Victoria Jones/Pool Photo via AP)

Viac o téme: Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu