Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drsná kritika Roda Stewarta: Naložil jednému z najslávnejších spevákov súčasnosti... Je to ryšavý hlupák!

Rod Stewart Zobraziť galériu (2)
Rod Stewart (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský spevák Rod Stewart (79) sa v najnovšom rozhovore vyjadril k súčasnej generácií jeho hudobných kolegov. Jedným z nich je aj Ed Sheeran (32), ktorého však Stewart poriadne dourážal. Tiež povedal, že na jeho hudbu sa časom zabudne.

Galéria: Ed Sheeran a Rod Stewart

Rod Stewart sa v najnovšom rozhovore pre The Times rozhovoril aj o súčasnej generácií hudobníkov. Hlavnou témou bolo to, či tvorba niektorej z aktuálne najväčších hviezd bude mať svojich fanúšikov aj medzi ďalšími generáciami.

„Myslíte niečo, ako moja pieseň Maggie May? Piesne, ktoré si budú ľudia púšťať aj o 50 rokov?" povedal Stewart, ktorý si následne nevedel spomenúť na meno britského umelca, ktorý je podľa neho talentovaný a spadá do tejto kategórie.

Moderátor sa ho spýtal, či nemyslel Eda Sheerana, ktorý patrí medzi najpopulárnejších umelcov súčasnosti. Odpoveď Stewarta však mnohých zaskočila a nepoteší hlavne fanúšikov spomínaného interpreta. „Nie, určite nie Ed. Nepoznám ani jednu jeho pieseň. Je to starý ryšavý hlupák. Ježiši," šokovala britská hudobná legenda. 

Ed Sheeran
Zobraziť galériu (2)
Ed Sheeran  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rod Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu