Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Údajná milenka slávneho speváka poriadne prekvapila: Horúce bozky s iným chlapom!

Harry Styles Zobraziť galériu (3)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Vyzerá to tak, že z ich lásky nič nebude. Harry Styles (29) sa po svojom rozchode s herečkou Oliviou Wilde (39) objavil v spoločnosti viacerých krásnych žien, o ktorých sa hovorilo, že by mohli byť jeho novou partnerkou. Jednou z nich bola aj austrálska influencerka Yan Yan Chan (28), ktorá však tieto dohady ukončila horúcimi bozkami s novým priateľom.

Koncom minulého roka mnohých fanúšikov britského speváka prekvapili správy o rozchode s jeho priateľkou - herečkou Oliviou Wilde. Následne sa po jeho boku objavilo viacero známych žien, medzi ktorými nechýbala modelka Emily Ratajkowski či herečka Taylor Russell.

Ďalšou z radu krások, ktoré s ním boli spájané, je aj austrálska influencerka Yan Yan Chan. Tá sa od 16-tich rokov venuje modelingu a sociálnym sieťam, avšak veľké množstvo fanúšikov získala až vďaka údajnému vzťahu s hviezdnym spevákom.

Podobne, ako v prípade ostatných románikov Stylesa, však aj v prípade Chan postupne utíchli všetky špekulácie. Influencerka ich napokon definitívne ukončila počas tohto týždňa, keď sa na pláži v Sydney objavila s novým partnerom, s ktorým si vymieňala horúce bozky.

Yan Yan Chan s novým priateľom
Zobraziť galériu (3)
Yan Yan Chan s novým priateľom  (Zdroj: Profimedia)

Údajná milenka slávneho speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Harry StylesYan Yan Chan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu