Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Pokus o vraždu v Liptovskom Mikuláši! Hrôzostrašné detaily: Polícia zadržala iba 16-ročného tínedžera

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Len 16-ročný chlapec si po hromadnej bitke sadol za volant a ohrozoval svojou jazdou nie len prítomných ľudí, ale aj príslušníka polície. Jednu osobu vážne zranil. Polícia ho obvinila z pokusu o vraždu.

Hrôzostrašný incident sa stal včera 26. mája v Liptovskom Mikuláši. Pred ubytovacím zariadením došlo k hromadnému fyzickému konfliktu, po ktorom si len 16-ročný chlapec sadol za volant vozidla značky BMW a svojou bezohľadnou jazdou začal ohrozovať tam nachádzajúce sa osoby a zasahujúceho policajta.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

"Počas jazdy obvinený zranil jednu osobu, ktorá bola prevezená do nemocnice. Zasahujúci policajti po predchádzajúcich výzvach na zastavenie vozidla použili varovné výstrely ako aj výstrely na vozidlo, po ktorých vodič s vozidlom nezastavil a mal pokračovať vo svojej bezohľadnej jazde," informovali o tom policajti na sociálnej sieti.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov a zabezpečení dôkazov vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči mladistvej 16-ročnej osobe za obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a za zločin útok na verejného činiteľa. "Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby," dodala polícia.

Viac o téme: Jazda StreľbaPolícia Liptovský Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu