Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Zomrela televízna hviezda Michael Gibson (†69): Podľahol zákernej chorobe!

(Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Televíznych fanúšikov zasiahla smutná správa. Vo veku 69 rokov zomrela austrálska hviezda detských programov Michael Gibson. Ako informujú zahraničné médiá, posledné 2 roky zvádzal boj s demenciou.

„Mnohí z vás už možno vedia, že môj milovaný manžel Michael zomrel. Odišiel od nás po dlhom boji s demenciou. Napriek tomu, že bolo ťažké to sledovať, som rada, že je teraz voľný. Mali sme šťastie, že sme s ním mohli byť,“ uviedla Gibsonova manžela Carol na sociálnej sieti. 

Ako informuje The Mirror, Michael Gibson bol veľkou hviezdou detských programov v Austrálii. Preslávil sa projektom Agro's Cartoon Connection, ktorú v 90. rokoch vysielali na stranici Seven Network. „Zbohom, môj zábavný priateľ. Mám na teba krásne spomienky,“ napísal na adresu Gibsona jeho kolega Jamie Dunn, ktorý v spomínanom programe nahovoril titulnú postavu Agra. 

Komik študoval na austrálskom Národnom inštitúte dramatických umení po boku Mela Gibsona či Judy Davis. Zanechal po sebe manželku a dve deti. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Michael Gibson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu