Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Muž jedol zmrzlinu, keď v ústach pocítil niečo tvrdé: Hrôzostrašná FOTO, obráti sa vám žalúdok! Veď to je prst

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOMBAJ – Dvadsaťsedemročný lekár Brendan Ferrao jedol zmrzlinu, ktorú si objednal od miestnej donáškovej služby. Zrazu pocítil na jazyku niečo nezvyčajné. Keď odhalil príčinu, obrátil sa mu žalúdok.

Lekár Orlem Brendan Ferrao bol v polovici konzumácie zmrzliny, keď na jazyku pocítil niečo nezvyčajné. Keď sa na ňu pozrel bližšie, s hrôzou uvidel niečo, čo vyzeralo ako ľudský prst vložený do dezertu. Hrozný incident sa stal 13. júna v indickom meste Bombaj, informuje denník Daily Mail. Našťastie čudný predmet vyzerajúci ako ľudský prst neprehltol. Okamžite ho vypľul. Hrôzostrašné zábery zachytávajú, ako kúsok mäsa trčí zo žltého kopčeka zmrzliny s karamelovou príchuťou.

„Po zjedení polovice zmrzliny som cítil v ústach pevný kúsok,“ povedal zdesený Ferrao, píše Daily Mail. „Myslel som si, že by to mohol byť oriešok alebo kúsok čokolády, ale aj tak som to vypľul, aby som zistil, čo to je. Som lekár, takže viem, ako vyzerajú časti tela,“ uviedol ďalej. Ferrao vysvetlil, že predmet starostlivo preskúmal a keď uvidel necht, bol presvedčený o tom, že ide o ľudský prst. „Pripomínalo mi to palec,“ dodal.

Ferraová sestra nález okamžite nahlásila polícii, a tá ihneď zalarmovala výrobcu. Polícia poslala prst do kriminalistického laboratória na ďalšie vyšetrovanie a skontroluje aj výrobné a baliace zariadenia spoločnosti, ktorá danú zmrzlinu vyrobila. PTI News citoval vysokého policajného predstaviteľa, informuje portál India Today: „Kúsok mäsa, pravdepodobne kus ľudského prsta, bol poslaný na forenznú expertízu, aby sme zistili, či ide o časť ľudského tela.“ Proti značke zmrzliny Yummo bolo podané trestné stíhanie za falšovanie potravín a ohrozovanie ľudského života, uvádza sa v správe.

Viac o téme: ZmrzlinaPrst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu