Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Nepredstaviteľná tragédia: Iba štvorročný chlapec zomrel po páde pod traktorovú kosačku!

Štvorročný chlapec na následky devastačných zranení zomrel
Štvorročný chlapec na následky devastačných zranení zomrel (Zdroj: X/TVN24)

BIALOBLOCIE – V nedeľu večer došlo v malej obci Bialoblocie v Lubuskom vojvodstve v Poľsku k obrovskej tragédii. Pri kosení lúky padol pod traktorovú kosačku iba štvorročný chlapček.

Chlapec utrpel viacnásobné devastačné poranenia a žiaľ zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol. Policajný hovorca Grzegrorz Jaroszewicz uviedol pre poľskú TVN24, že k smrti chlapca došlo aj napriek rýchlej lekárskej pomoci leteckých záchranárov.

Deň so záchrannými zložkami (Zdroj: TASR/František Iván)

„Okolnosti, za ktorých k nehode došlo zatiaľ nie sú známe. Prípad polícia intenzívne vyšetruje aj v spolupráci so štátnym zastupiteľstvom v Gorzówe Wielkopolskom. Zatiaľ je jasné iba to, že traktor s kosačkou riadil 26-ročný muž, u ktorého test nepotvrdil prítomnosť alkoholu v krvi,“ upresnil policajný zástupca.

K nehode došlo v nedeľu pred 17. hodinou pri kosení lúky pomocou poľnohospodárskeho traktora vybaveného kosačkou. Chlapec sa dostal pod stroj a vodič ihneď zalarmoval rýchlu zdravotnú službu. Po príchode chlapec ešte dýchal, no napriek leteckému prevozu do nemocnice v Štetíne krátko na to v nemocnici zomrel.

Viac o téme: TragédiaPoľskoTraktorová kosačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu