Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Do ďalšej skupiny ľudí vpálilo auto! Padlo niekoľko výstrelov: Dvaja muži skončili v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Ďalšia hrôzostrašná nehoda sa stala v Liptovskom Mikuláši, kde vodič auta narazil do skupinky ľudí. V centre mesta malo dokonca padnúť niekoľko výstrelov. Dvaja muži skončili v nemocnici.

K hrôzostrašnej nehode došlo len deň po tom, ako auto vpálilo do ľudí na podujatí v Červenej vode. Tentokrát sa podľa informácií noviny.sk  mal vodič s anglickým evidenčným číslom v Liptovskom Mikuláši dostať do potýčky v centre mesta. Podľa všetkého malo ísť o konflikt medzi dvomi skupinkami Rómov.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Následne si muž sadol do auta a narazil do chodcov. Z miesta nehody sa snažil ujsť, avšak vďaka rýchlej reakcii policajtov sa ho podarilo chytiť asi 20 kilometrov v Ivachnovej. Pri naháňačke malo v centre mesta padnúť niekoľko výstrelov. Služobné zbrane použili policajti. Muža na mieste zadržali. Pri nehode sa zranili dvaja muži, z toho jeden je vo vážnom stave.

Došlo k hromadnej bitke

"Krátko pred druhou hodinou operačné stredisko vyslalo k hromadnej bitke jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci a jednu ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári na mieste ošetrili 17-ročného muža s povrchovým poranením ruky a 21-ročného muža s polytraumou. Oboch transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," priblížil zásah záchranárov Bolješik.

"V súčasnosti prebiehajú prvotné procesné úkony, ktorých zverejnenie by mohlo narušiť, zmariť alebo podstatne sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania a dosiahnuť požadovaný účel trestného konania," informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. Doplnila, že bližšie informácie polícia poskytne, keď to procesná situácia dovolí.

Viac o téme: NehodaPolícia Policajná naháňačkaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu